To je to što me zanima!

Oprez! Čeka se više od 5 sati, policija preusmjerava s granica

Blagdanska sezona ponovo donosi velike gužve na granicama sa susjednim državama. Na granici s Bosnom i Hercegovinom čeka se po pet sati, dok se na Bajakovu stvorila kolona od 8 kilometara.
Vidi originalni članak

Policija je zbog gužvi krenula preusmjeravati građane od graničnog prijelaza Slavonski Brod prema drugim prijelazima, iako je i na njima gužva, komentirali su nam iz policije u vezi preopterećenih granica. Na stranicama HAK-a stoji da zbog dužih čekanja na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod (na izlasku), može se koristiti i granični prijelaz Slavonski Šamac na kojem trenutno nema dužih čekanja.

HAK javlja da se na granicama s Bosnom i Hercegovinom čeka od sat vremena do 5 sati, dok na Bajakovu automobili čekaju 5 sati, a kamioni 8 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • dvadesetčetverosatnivirusić 23.12.2018.

    a u kom smjeru je gužva,,ne razmem,,nek poštovani, velecijenjeni novinar bude precizniji

  • Ouran 23.12.2018.

    Meni ni jasno, kaj vi nemrete slaviti Božić tam kam ste otišli, kaj vas još vleče u te napuštene domove? Kad odete, onda tam i ostanite i tam se ukorijenite, a najte zaj... ti ljude po tim cestama! Meni je Božić najljepši tam gdje mi je lijepo, a vama tu nije lijepo i kaj ga sad se.ete! Pustite nas koji smo jadnici ostali da bar tih dana normalno dojdemo s posla doma, a ne da vas moramo trpeti na cesti!

  • x00x 23.12.2018.

    koliko dugo cekaju migranti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare