To je to što me zanima!

Oprezno: Jadranska magistrala zatvorena na dionici od Senja

Zbog vjetra, na dionici Jadranske magistrale DC8 između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle...
Vidi originalni članak

Na dionici Jadranske magistrale DC8 između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocesti A3 Bregana-Lipovac između Križa i Novske, izvijestio je u ponedjeljak  Hrvatski autoklub (HAK).

 Jak vjetar puše na dionicama autocesta A1 od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do mosta Maslenica te na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

U povodu blagdana Svih svetih uvest će se poseban režim prometa, kako bi se što lakše omogućio pristup gradskim i mjesnim grobljima. Bit će zabranjen promet motornim vozilima - osim autobusima gradskog prijevoza, vozilima invalida i auto-taxi vozilima. Redovne autobusne linije koje vode prema velikim gradskim grobljima mijenjaju vozni red pa se valja na vrijeme informirati. 

Zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas, 31. listopada od 15 do 23 sata, te na blagdan Svih svetih, u utorak, 1. studenog, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Metković. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Macelj.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare