To je to što me zanima!

Oprezno u prometu, zbog relija zatvaraju dio Zagreba za vozače

Ceste su mokre po cijeloj zemlji pa iz HAK-a pozivaju na oprez, a vozači u Zagrebu moraju računati i na zatvorene ceste u gradu zbog utrke Ina Delta rally
Vidi originalni članak

Mokri su i skliski kolnici od kiše u većem dijelu zemlje, pa vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, a izvijestili su i da će u subotu biti privremeno zatvaranje prometa zbog utrke "Zagreb Open – 46. Ina Delta rally".

Promet će se privremeno zatvoriti na slijedećim lokacijama: 

- od 17 do 23 sata: Vlaška (od Palmotićeva do Bakačeve) – Europski trg – Bakačeva – Trg bana J. Jelačića – Jurišićeva (do Kurelčeve) – Kurelčeva; 

- od 7.30 do 19 sati: Sljemenska cesta (od raskrižja prema žičari) – Sljeme (Dom željezničara) – Šestine (restoran Šestinski lagvić)

- od 9.40. do 19 sati: Pile (sjeverni ulaz na parkiralište brdske utrke) – Hunjka – Puntijarka – Sljeme (Dom željezničara) – Šestine (Restoran Šestinski lagvić).

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom prometu.

Zbog vjetra u prekidu su: trajektne linije Prapratno-Sobra i Ubli-Vela Luka-Split; brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak; katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Ubli- Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Split-Milna-Hvar-Korčula-Mljet-Dubrovnik. Katamaranska linija 9403 Ist-Zapuntel-Brgulje-Molat-Zadar plovit će bez pristajanja u luke Brgulje i Molat.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dalibor0704 26.09.2020.

    Što se bunite? Kada kućne pomoćnice političara krenu na plac, zatvara se pola grada, satima. Sjetite se kada niste mogli sa juga na sjever, jer su grad raspolovili radi maratonaca ili dolaska EU čelnika.

  • drazen0307 26.09.2020.

    Zašto se ne zove MOL DELTA RELLY? Aha, ipak muljaza, pa ina je naša, juppiii 🤣

  • POmaknut 26.09.2020.

    genijalno !....znači jedan most je već zatvoren, a sad treba i drugi zatvorit jer se sigurno nemre neka alternativna ruta napravit pa da promet ide kolko tolko normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare