To je to što me zanima!

Oprostili se od dječaka koji je poginuo u stravičnoj nesreći

Svoga anđela Dominika Deželića nisu mogli ispratiti roditelji i mlađi brat jer su u bolnici na liječenju obzirom da su u sudaru zadobili ozljede opasne po život
Vidi originalni članak

Bolni krici i jecaji čuli su se u utorak u 15,30 sati na mjesnom groblju u Dapcima, pokraj Čazme. Na posljednji počinak ispratili su Dominika Deželića (9) iz Palančana koji je poginuo u prometnoj nesreći u subotu u Bosiljevu. Na oproštaj od Dominika došli su njegovi školski kolege iz 3. razreda kao i članovi pionirske momčadi NK Čazme čiji je bio član. Dok su obiteljski prijatelji i rodbina nosili mali bijeli lijes prema svježe iskopanom posljednjem počivalištu, mjesni pjevački zbor se oprostio od Dominika pjesmom Milost. 

Da obiteljska tragedija bude veća na sahrani nisu bili roditelji dječaka i njegov tri godine mlađi brat Dorijan koji su na liječenju jer su u nesreći zadobili teške i po život opasne ozljede. Podsjećamo u subotu oko 16.10 sati na automobil Deželićevih iz suprotnog smjera naletio je Damir Konečni (48) vozeći Daewoo Lanos. On je kao i njegova nevjenčana supruga Ljiljana Dukarić (40) na mjestu poginuo. Konečni je u zavoju Lanosom prešao na lijevu stranu i frontalno se sudario s Corsom u kojoj se nalazila četveročlana obitelj Deželić, koji su se vozili prema Čazmi. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ruda_1 07.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zeljkamikic 07.12.2011.

    andele pocivaj u miru...roditeljima i bratu iskrena sucut kao i ostaloj obitelji...

  • magdalen 07.12.2011.

    žao mi je obitelji i mislim da baš slika sa sprovoda nije trebala završiti u novinama. tamo su im najmanje trebali novinari da naslikavaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare