To je to što me zanima!

Opsada: Bolnice će odgoditi dio operacija ako nisu baš hitne?

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice, prof. dr. Davor Vagić, kaže da za sada nisu ništa odgodili iz redovnog programa te da bi odgode bile krajnji scenarij, koji je, nažalost, moguć
Vidi originalni članak

Već od sljedećeg tjedna na KBC-u Zagreb moglo bi početi otkazivanje dijela redovnih operacija i naručenih pretraga za pacijente koji nisu Covid pozitivni, neslužbeno doznajemo u toj zdravstvenoj ustanovi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • NightFury 30.10.2021.

    Latvia-68% cijepljeno-34umrlih/milijun............... Estonia-60%cijepljenih-8.3umrlih/milijun ..............Hrvatska 44%cijepljenih- 6 umrlih/milijun................Slovenija 54% cijepljenih- 5umrlih/milijun...............Lithuania-67% cijepljenih-17umrlih/milijun (our world in data-covid cases)

  • SAINAS_1 30.10.2021.

    Znači šire se kreveti, zaraza, a ne cijepljeni glume da je to gripa😂😂

  • NightFury 30.10.2021.

    Cijepljeni ljudi dođu u bolnicu zbog npr.operacije,ne moraju se testirati iako mogu biti pozitivni.Necijepljeni dođe u bolnicu zbog npr.operacije,mora se testirati, i ako ispadne pozitivan(iako nema simptome) odmah ide na covid odijel. Možda da ukinete covid potvrde i krenete testirati sve djelatnike i pacijente bolnica? Za maksimalnu sigurnost.Jer to je najvažnije,zar nije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare