To je to što me zanima!

Optuže li Sanadera, hoće li mu uspjeti dokazati sve optužbe?

Bude li optužen, na sunce će morati biti izneseni kristalno čisti dokazi, kako na pravosuđe ne bi pala nova, teška ljaga instrumentalizacije u dnevnopolitičke svrhe
Vidi originalni članak

Do jučer je Sanader odlučivao o Bajiću. Od danas Bajić odlučuje o Sanaderu. Kolo sreće se okreće. Ime Ive Sanadera vezuje se s minimalno deset velikih i nizom manjih afera. Ima golemu imovinu i skupocjene satove. Pitanje je može li dokazati njihovo podrijetlo. 

Vladimir Šeks nedavno je rekao da se obruč oko njega steže. Time je naznačio da zna stanje istrage, ali ukazao i na mogućnost pritiska na DORH i policiju. Zato će sudski proces Ivi Sanaderu - dođe li do njega - biti strahovito delikatan. Bude li optužen, na sunce će morati biti izneseni kristalno čisti dokazi, kako na pravosuđe ne bi pala nova, teška ljaga instrumentalizacije u dnevnopolitičke svrhe.

Neki iskazi koji su iscurili u medije teško terete Sanadera (npr. Barišićev) no o njihovoj vjerodostojnosti moći će se reći tek kada i ako budu uvedeni u sudske spise kao dokaz. Mislite li da će Sanader biti optužen, i hoće li mu se moći dokazati krivnja?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vilhelm 09.12.2010.

    Ako je kriv krvi su i oni koji su mu držali ljestve i podržavali ga tolioke godine.Samo Sanader može rješiti korupciju da prizna tko je sa njim imao korist i komu je davao toliki novac.Ja mislim a i mnogi da ni Bajič baš nije potuno čist,jer ta pljača Države i naroda traje GODINAMA.

  • murifad 09.12.2010.

    ma ljudi garant mu je pomogao cak noris,a ti karamarko ostavi se novog prometnog pravilnika kao npr.o zabrani blicanja i hvataj tog kriminalca.ha ha policajcina!!!!!!!

  • skviki 09.12.2010.

    ajde ivo vuci malo pomalo sve za sobom ,daj i onog masnog mačeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare