To je to što me zanima!

Optužena za državni udar: Pobjegla je u veleposlanstvo

Sud je nakon toga naredio da se uhiti, a njezin odvjetnik Miroje Jovanović rekao je da se obavljaju konzultacije te da je nitko u zgradi veleposlanstva ne može izbaciti ili lišiti slobode
Vidi originalni članak

Branka Milić, članica Četničkog pokreta u Srbiji, optužena za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 16. listopada 2016., napustila je u petak sudnicu u Podgorici i pobjegla u veleposlanstvo Srbije.

Sud je nakon toga naredio da se uhiti, a njezin odvjetnik Miroje Jovanović rekao je da se obavljaju konzultacije te da je nitko u zgradi veleposlanstva ne može izbaciti ili lišiti slobode.

Optužena Milić napustila je suđenje za terorizam, nakon čega je sud naredio da se uhiti i da se ne brani sa slobode zbog mogućnosti bijega.

Milić je prethodno tražila izuzeće sudskih vještaka i cijelog sudskog vijeća, što je sud odbio.

Branka Milić se od listopada 2017. branila sa slobode i živjela u manastiru gdje joj je osigurana hrana i zdravstvena zaštita.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • histria0@yahoo.com 23.11.2018.

    Čuj efteliga - žena bolesna. I Vučić je četnik - jeli i on bolestan. Išla žena po Vučićevom zadatku. i Vučić je četnik jel i on bolestan? Milo je bio Slobino drugo oko u glavi dok je Crna Gora bila u zajednici sa srbijom. Slobo pokupio sve crnogorske devize i Milo mu okreće leđa. Sve pokradene devize srbije i Crne Gore Slobina Mira sa sinom Markom, Bogoljubom Karićem i generalom Kadijevićem bježeći odnijeli u Rusiju.

  • _Varešak_ 23.11.2018.

    Snašla se gospoja i sada joj mogu staviti soli na nešto.

  • efteling 23.11.2018.

    Pre svega zena je bolesna...Onda joj dali doktora u sobi 2 sa 2...A doktor patolog.Naterao je da se skine skroz gola i onda snimao telefonom...da je htela u Srbiju mogla je bezbroj puta preci granicu...nije htela...U Crnoj Gori je diktatura Mila..koji se od ogorcenog borca protiv ustasa pretvorio u mrzitelja svega srpskog.No ni to nije toliko problem koliko pranje novca Albanske mafije koja gradi izuzetno luksuzna naselja gde negde kvadrat se priblizava 10 000 eura a Milu placaju procenat.Zamislite da se i celnici opozicije nalaze pod osudom teroristickog udara na drzavu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare