To je to što me zanima!

Optuženi za smrt Pukanića je pušten iz zatvora u Beogradu

Njegova obrana je upisala hipoteku na nekretninu koju je založio kao jamstvo da neće pobjeći dok traje sudski postupak. Kuzmanović je iz zatvora pušten 9. ožujka
Vidi originalni članak

Milenko Kuzmanović (28), jedan od optuženih za sudjelovanje u ubojstvu Ive Pukanića 2008. godine u Zagrebu, pušten je iz pritvora beogradskog Okružnog zatvora da se brani sa slobode, javlja glassrpske.com.

Uhićen je 30 . svibnja 2009. godine, a iz zatvora je pušten 9. ožujka. 

Specijalni sud Kuzmanoviću je dopustio obranu sa slobode jer je njegova obrana upisala hipoteku na nekretninu koju je založio kao jamstvo da neće pobjeći dok traje sudski postupak.

Kuzmanović je prvi put uhićen u Zagrebu, samo šest dana nakon atentata na Pukanića, ali je bez ikakvih optužbi pušten nakon 55 dana. Skupa s njim tada je uhićen i Slobodan Đurović zvani Kardinal, kum Sretena Jocića koji je optužen kao glavni organizator likvidacije. 

Na beogradskom Specijalnom sudu za Kuzmanoviću se sudi zbog sudjelovanja u atentatu skupa s Jocićem i Željkom Milovanovićem. Suđenje se nastavlja 19 travnja.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • Prva Proleterska_1 03.04.2012.

    Zašto se čudite Srbendama , kad ste ga sami pustili nakon 55 dana ! Stvarno nije fer i nemojte se zgražavati , jerbo ste normalnima, puno smiješni !

  • MLADEN_5 02.04.2012.

    I sad samo treba da ga netko "ohladi" i da se glavni krivac nikad ne sazna. Stari i provjereni potezi , koji uvijek prodju."Znas umro je od prehlade, imao je propuh u glavi od 9 mm.

  • japanokinez 02.04.2012.

    On je kriv koliko i mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare