To je to što me zanima!

Optužili ga: Vlasnik agencije je podvodio maloljetnu djevojku

Prvookrivljeni Ivica Jurišić (54) vlasnik je modne agencije Kristina, a optužen je da je tijekom srpnja ove godine na području Splita podvodio djevojku (17) i uzimao novac
Vidi originalni članak

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo je podiglo optužnicu protiv trojice muškaraca zbog više kaznenih djela podvođenja djeteta. 

Jednog od njih terete da je organizirao prostituciju djevojke (17), a ostalu dvojicu da su koristili seksualne usluge maloljetnica, javlja Slobodna Dalmacija.

Prvookrivljeni Ivica Jurišić (54) vlasnik je modne agencije Kristina, a optužen je da je tijekom srpnja ove godine na području Splitsko-dalmatinske županije podvodio 17-godišnjakinju koja je imala seksualni odnos s nepoznatim muškarcem. 

Djevojka mu je predala dio novca koji je dobila za pružanje seksualne usluge. On je iskoristio njezinu lošu materijalnu situaciju, navodi tužiteljstvo. Druga dvojica optuženih su splitski biznismeni.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 20.12.2013.

    Fina spliska ekipa....

  • bepo1991 20.12.2013.

    To je u opisu radnog mjesta agencije. Sumnjam da ju je prisilio na '' posao '' jer njoj kao i mnogima je lakse to radit nego u trgovini prehrane za 2800 kn. Znam sto govorim, mada to sve ne opravdavam.

  • 19.12.2013.

    U Slobodnoj ima malo više o biznismenima: Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je podiglo optužnicu protiv Ivice Jurišića(54), vlasnika modne agencije "Kristina" i dvojice splitskih poduzetnika L.M.(64) i S.G. (51) zbog počinjenja više kaznenih djela podvođenja djeteta. Optuženi L.M. Ima agencijo za pronalaženje angažmana pomorcima, a S.G. se bavi distribucijom aparata za igre na sreću. U slučaju okrivljujuće presude prijeti im do 5 godina zatvora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare