To je to što me zanima!

Optužili manijaka iz Splita (37) koji se autom zabijao u Clio: Ranije je napao i vozačicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadač je ničim izazvan tražio da mlada vozačica otvori prozor automobila, a kad to nije napravila počeo joj je razbijati vozilo, te ih pratiti svojim BMW- om
Vidi originalni članak

Zbog tri kaznena djela opće opasne radnje i dva oštećenja tuđe stvari Općinsko državno odvjetništvo je podiglo optužnicu protiv M.J. (37), doznaje se na odvjetništvu. Riječ je o slučaju koji se zbio prije dva mjeseca i koji je zgrozio  Split, a dogodio se na Sirobuji. Ondje je M.J., u društvu još jednog muškarca, napao troje mladih koji su se nalazili u osobnom automobilu Renault Clio zadarskih registarskih tablica i koji su cijeli događaj snimali sto je poslužilo kao dokaz o napadu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadač je ničim izazvan tražio da mlada vozačica otvori prozor automobila, a kad to nije napravila počeo joj je razbijati vozilo, te ih pratiti svojim BMW- om. Kada je sustigao svojim se vozilom zabio u njeno, pa izišao vani i počeo lupati u prozor suvozača. Mladi u vozilu zadarskih tablica su uspjeli pobjeći nasilnim muškarcima. Za vrijeme napada su zvali policiju koja je reagirala nešto kasnije, no srećom ipak su uhitili nasilnog muškarca.

Zbog tog je slučaja bio smijenjen dotadašnji načelnik Druge policijske postaje, dok je protiv dvojice policajaca pokrenut disciplinski postupak.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mishvg+ 13.04.2024.

    A kaj je sa Banožićem? On i dalje pije po birtijama?

  • Mozak za sve 13.04.2024.

    Splitska kultura...a i pola ministara su Dalmatinci,zato i imamo takve napade.Ne razumijem hrvatski narod.Zašto su za vrijeme rata borili se za dalmaciju i tu neodgojenu nenormalno i narkomansku bandu?????Digli cijene Hrvatima,ne rade ništa...ubijaju, zlostavljaju,kumuju kriminalom....zbog čega???treba to rješiti na jednostavan način.Odreči ih se,zatvorit pristup obali i neka se kolju tamo,kad se riješe,nazad im otvorit vrata za normalan život

  • pospant 13.04.2024.

    Opet Split 🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare