To je to što me zanima!

Optužili su Lozančića jer je dobivao plaću u BiH i RH

Odvjetništvo je podiglo optužnicu protiv Nike Lozančića (52) zbog prijevare. Od 2000. do 2009. je primao mirovinu u RH i novac u parlamentu BiH
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Nike Lozančića (52) zbog prijevare. Potpredsjednika HDZ-a BiH i zastupnika u BiH parlamentu se tereti da je od 2000. do 2009. primao hrvatsku vojnu invalidsku mirovinu, iako je morao u veljači 2000. prijaviti da mu mirovinsko i zdravstveno osiguranje uplaćuje Parlament. Tako je pribavio oko 600.000 kuna koje mu nisu pripadale, za što je oštetio i državni proračun.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • seka58 19.09.2009.

    Smoke spomenuo si registar branitelja i sve što si rekao je odlično.Što bi se našlo u tom registru s obzirom na sve što se otkriva ovih dana ne smijem ni da mislim.Znaju u HDZ koga su uhljebili preko braniteljskih povlastica pa grčevito nedaju da se objavi.

  • smoker35 19.09.2009.

    zato je i registar branitelja tajna-u interesu pravih branitelja je da se registar otvori i ukine mirovina onima koji nisu ni vidjeli prvu crtu-a dečkima koji su stradali dati više-da imaju dostojnije uvjete za donekle normalan život i uz bolju liječničku skrb(pišem donekle jer im nitko ne može vratiti što su izgubili niti izbrisati traume,ali bar da dobe samopouzdanje i ne osjećaju se zapostavljenima i prevarenima)

  • nevidljiv_ca 19.09.2009.

    Sve dok Hrvatska placa Bosanske Hrvate dotle ce Hrvatsko pucanstvo u Hrvatskoj da sve teze i teze zivi.Zasto vec jednom neodlucimo ko je Hrvat i gradjanin Hrvatske i ko je uvozni Hrvat sa prebivalistem u drugoj drzavi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare