To je to što me zanima!

Optužio alpinisticu i njena supruga da su ga prevarili

Vladimri Aljinović optužio je Janu Mijalović i njena muža da su njegovu tvrtku prije 4 godine oštetili za veći novčani iznos. Ročište je odgođeno
Vidi originalni članak

Jana Mijailović, hrvatska alpinistica koja je bila dio ženske ekspedicije na Mount Everest, sa suprugom Igorom u ponedjeljak se pojavila na Općinskom sudu u Zadru zbog optužbi za prevaru i zlouporabu položaja i ovlasti. Kaznenu prijavu, koju je odbacilo Državno odvjetništvo, podnio je Vladimir Aljinović, direktor tvrtke AG Trade iz Splita. On ih optužuje da su njegovu tvrtku kao vlasnici obrta PVD-Tepih centar Zadar prije četiri godine oštetili za veći novčani iznos. Ročište je odgođeno jer Aljinovićev odvjetnik nije precizirao za što ih konkretno tereti te za koliki iznos. Sudac mu je dao rok od 15 dana da sredi optužni akt ili će cijeli slučaj odbaciti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zipzip 17.05.2010.

    a i te ekspedicije kojekuda po svijetu su obična pljačka državnih firmi, to zna svatko ko je upoznat s načinom kako se skupljaju novci i kako se određuje ko će ići.obično su pola ekspedicije pravi alpinisti a pola djeca političara i direktora i šefova državnih firmi i kojekakvih saveza koji daju novce i tako svi skupa lijepo putuju po svijetu na naš račun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare