To je to što me zanima!

Optužnica protiv muškarca koji je kamenovao tim hitne pomoći

Muškarac star 60 godina je krajem srpnja u mejstu pored Omiša ničim izazvan napao lječnicu, medicinsku sestru i vozača hitne. Tom je prilikom ozijeđena liječnica
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je podignulo optužnicu protiv 60-godišnjeg muškarca, za  kazneno djelo prisile prema zdravstvenom radniku, priopćeno je u subotu na internetskim stranicama splitskog.

Muškarca se, nakon provedenog istraživanja, tereti da je 28. srpnja 2020. ispred kuće u mjestu pored Omiša, po dolasku sanitetskog vozila na hitnu intervenciju, prišao vozilu sa suvozačeve strane te, ničim izazvan, verbalno napao medicinsku sestru i vozača koji su bili u kabini vozila, stoji u optužnici. 

Kada mu se iz stražnjeg dijela vozila obratila liječnica, okrivljenik je počeo vikati u njenom smjeru, govoreći im da se gube i da će ih kamenovati. Nakon toga je uzeo nekoliko kamena s poda i svom snagom ih bacio prema vozilu i medicinskom timu, pri čemu je liječnici nanio lakše tjelesne ozljede ruke, zbog čega su u strahu od daljnjeg napada otišli s mjesta događaja i pozvali policiju, navodi se u optužnici.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu predložilo je u optužnici produljenje mjera opreza iz Zakona o kaznenom postupku zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Prki600 27.09.2020.

    To ga Toni Centinski nagovorio uz Bujanca i malog usta.u Hasanbegovića, došli ga čipirat pa ovaj poludio.

  • Zmar117 27.09.2020.

    Jbg nervoza..Podbacila sezona,otkazana krstarenja...Flota ostala u portu..

  • 26.09.2020.

    Tribalo je njega dobro ispandricit u stanici pa zovnit ovu ekipu da mu pomogne

Komentiraj...
Vidi sve komentare