To je to što me zanima!

ORaH predstavlja parfeme: 'To su mirisi političkog poštenja'

Temeljna nota svih mirisa je orah, a akcijom žele promicati 'politiku čistih ruku i mirise političkog poštenja'. Dizajnirao ih je Dejan Lovačić, član gospodarskog tima
Vidi originalni članak

Iz stranke ORaH pozvali su na konferenciju za medije na kojoj će predstaviti, ni manje ni više nego - svoje mirise. 

U sjedištu stranke u srijedu ORaH na čelu s Mirelom Holy predstavit će ženski ORaH Feminine, muški miris ORaH Masculine i ORaH Unisex miris. U pozivu na konferenciju pojasnili su kako žele promovirati drugačije načine financiranja stranaka od uobičajenih donacija i članarina. 

Ističu kako je prema Zakonu o financiranju političkih stranaka dozvoljeno da se iste financiraju iz prihoda od imovine u posjedu stranaka; Državnog proračuna i proračuna jedinica lokalne i regionalne samouprave; članarina; donacija; izdavaštva; prodaje promidžbenog materijala te organiziranja stranačkih događanja.

- ORaH se kao 'drugačija' stranka, odnosno stranka koja politiku smatra poslom u javnom interesu zalaže za modele financiranja kojima se stranke sve više oslanjaju na vlastite izvore prihoda, između ostalih na prodaju atraktivnog promidžbenog materijala kojima se pomaže i lokalna ekonomija, a sve manje na javna sredstva - stoji u pozivu. 

Temeljna nota svih mirisa je orah, a ovom akcijom žele promicati ''politiku čistih ruku i mirise političkog poštenja''. Mirise je dizajnirao Dejan Lovačić, član gospodarskog tima ORaH-a. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • VilimKinkela 22.07.2015.

    Proizvodnja i distribucija navodno ljekovitih mikseva na bazi ORAHA potpada pod ono što se naziva VJEŠTIČARENJE.Radi se zapravo o CRNOJ MAGIJI.Produkti na ovoj bazi jesu izum COPRNJICA // u Primorju se nazivaju ŠTRIGE //. Krcata je ISTRA takvih ŠTRIGA koje već od davnina koriste ORAH kao bazni sastojak za svoje vradžbine odn. COPRNJE.Iste crne dame također same proizvode tzv.MAST koju trljaju iza svojih ušiju te njima ista daje sposobnost letenja na METLI.To je lijepo u svojim knjigama opisala Marija Jurić-Zagorka posebice u romanu " Kontesa Nera.

  • Miške 21.07.2015.

    To je.....izdin dim.

  • 21.07.2015.

    Od domaće lavande i smilja bi cijela Hrvatska mogla mirisati i kupati se u dolarima i eurima no najlakše je zabraniti sve djelatnosti i ne razvijati se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare