To je to što me zanima!

Orban: Migrantska politika EU-a je autodestruktivna i naivna

"EU nastavlja sa svojim autodestruktivnim i naivnim politikama, oni više govore o ubrzavanju postupka raspodjele, nego o zaustavljanju migranata na Schengenskim granicama"
Vidi originalni članak

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je u petak da summit EU-a u Bratislavi nije uspio promijeniti migranstku politiku Unije koju je nazvao "autodestruktivnom i naivnom".

"EU nastavlja sa svojim autodestruktivnim i naivnim politikama, oni više govore o ubrzavanju postupka raspodjele, nego o zaustavljanju migranata na Schengenskim granicama", rekao je Orban.

Dodao je da će bez odluke Njemačke da odredi gornju granicu migranata "efekt usisavanja" i dalje privlačiti mase u Europu.

Mađarski premijer je istaknuo da se povećava pritisak na granicama i da kontrola granica izaziva velike troškove.

Orban je najavio da će se čelnici zemalja uzduž tzv. balkanske rute, uključujući Austriju i Njemačku, sastati u Beču 24. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ZelenaHrvatska 17.09.2016.

    Orban je jedini čelnik u EU koji koristi svoj mozak i koji jedini upozorava na ove proklete Arape kojima nije mjesto u Europi,osim možda u ausvicu,to je obična stoka i gamad kojoj civiliziran svijet nije poznat niti se oni sami ne mogu integrirati u naše društvo,sve te čelnike i udruge koje se zalazu da ta stoka se naseli u Europu treba otjerat u države iz kojih ovi odlaze pa neka im tamo pomažu i šire svoje lažne osjećaje solidarnosti,živio kralj Viktor Orban,a ostali neka crknu jebali ih ti Arapi smrdljivi!

  • laky03348 17.09.2016.

    eeeeeeeeeee da bar mi Hrvati imamo jednog Orbana koji je pokazao zube cjeloj EU,ali ne mi imamo šonje i dupeuvlakače koji se uvlače Merkelici u guzicu,,rade kako ona kaže,,a ona očigledno voli ove teroriste dovoditi u svoju zemlju,,e ti teroristi če cjelu Europu doči glave,,to se več sada i pomalo dokazuje.

  • 1955 17.09.2016.

    Orbana za glavnog predsjedavajućeg u EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare