To je to što me zanima!

Orepić o 'prijavama': Stvarno me zanima tko to loži vatru

Ministar unutarnjih poslova Hrvatske Vlaho Orepić kazao je da osim iz medija nije informiran ni o kakvoj kaznenoj prijavi MUP-a RS protiv hrvatskih generala.
Vidi originalni članak

"Ne znam ništa, taman čitam. Moram se upoznati s tim što se događa, provjeriti je li to točno", kazao je Vlaho Orepić za N1.

Republika Srpska navodno je podigla kaznene prijave protiv 16 hrvatskih generala. Terete ih za ratni zločin počinjen u operacijama 'Maestral' i 'Južni potez' iz rujna i listopada 1995.

Međutim, informacija nije službeno potvrđena. Na Sudu BiH kazali su nam kako se kaznena prijava ne podnosi Sudu BiH, već Tužiteljstvu, od kojega čekamo odgovor. U MUP-u RS-a također nismo uspjeli dobiti potvrdu ili demanti ove vijesti.

Upitali smo Orepića hoće li se on obratiti kolegama iz RS-a.

"Što je to?", upitao nas je ironično.

"Sve me to skupa žalosti i stvarno me zanima tko to loži vatru", zaključuje Orepić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zebra 27 09.12.2016.

    Ako nezna ministar onda zna Klauški..

  • UrbaniDesnicar 12.11.2016.

    Javio se i Orjunas Podrepic? Neces ni ti jos dugo "druze".Uskoro se osniva nova Hrvatska Domoljubna stranka, sa Dr.Hasanbegovicem,Generalom Glasnovicem, Gdjama.Petir,Markic,Esih.... istaknutim Hrvatskim intelektualcima i naravno, nasim BRANITELJIMA(ne onim Maticevim). Soros se polako skida s aparata a Desnica je u usponu diljem svijeta. Ima jos nade za ovu zemlju. UZ BRANITELJE I KRISTA-PROTIV JUGOKOMUNISTA!

  • fredaster 11.11.2016.

    'ero nista nezna, teta nezna, pele nezna hebote a ljudi trunu?? Teta je odpustila i nije imala povjerenje u onoga koji je sve znao, interesantno????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare