To je to što me zanima!

Orepić u Metkoviću otvorio novu zgradu granične policije

Projekt adaptacije i sanacije zgrade, ukupne vrijednosti 6.96 milijuna kuna, financiran je iz sredstava schengenskoga instrumenta, izvijestio je MUP
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u ponedjeljak je otvorio obnovljenu postaju granične policije Metković u čije je uređenje uloženo gotovo sedam milijuna kuna.

Projekt adaptacije i sanacije zgrade, ukupne vrijednosti 6.96 milijuna kuna, financiran je iz sredstava schengenskoga instrumenta, izvijestio je MUP.

Prenijeli su i izjavu ministra Orepića koji je kazao kako je Hrvatska odlučna u svom nastojanju da postane članica schengenskoga prostora i želi biti potpuno uključena u izgradnju sigurnosnog europskog sustava.

"Ovaj projekt je prilog tome, a njegovi rezultati pokazat će koliko Hrvatska, iako nevelika zemlja, može doprinijeti tako velikom cilju – sigurnosti europskih građana i zaštiti europskih vrijednosti. Kompleksnost samog projekta potvrđuju kako ovo ministarstvo ima snage i znanja provoditi potrebne prilagodbe na putu priključenja Schengenu“, kazao je Orepić, prenosi MUP.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • jožek2 05.07.2016.

    Oho ljepa tvornica i proizvodni pogon su izgradili naši mozgovi i ulupali ljep novac u ništa., a mogli su puno pametnije potrošiti novac koji bi se kadnije višestruko vračao.

  • bajica1009 04.07.2016.

    Kako je malo trebalo ovim probisvjetima da povuku za sebe i svoje bez stida i srama a druge ko j.... kad nisu iz našeg plana-plemena kako reće grmić glasnik

  • hogar007 04.07.2016.

    Orepiću, samo pripazi da ne zaposliš nekog Karamarkovog "spavača" jer će i ta postaja biti ubrzo opljačkana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare