To je to što me zanima!

Orepić: Vila Costabella nije najveći problem, ima toga još

Ima tu dosta otvorenih pitanja kada je u pitanju funkcioniranje i djelovanje AKD-a, ali po tom pitanju ćemo napraviti posebnu tiskovnu konferenciju, rekao je Vlaho Orepić
Vidi originalni članak

Najmanji je problem vila Costabella ako smo već kod te teme. Ima tu dosta otvorenih pitanja kada je u pitanju funkcioniranje i djelovanje AKD-a, ali po tom pitanju ćemo napraviti posebnu tiskovnu konferenciju u dogledno vrijeme, rekao je tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u srijedu u Okučanima gdje je s tehničkim premijerom Tihomirom Oreškovićem nazočio potpisivanju Kolektivnog ugovora između Novog sindikata i Hrvatskog sindikata humanitarnog razminiranja te tvrtke Mungos, javlja N1 televizija. Dodao je i da cijelo vrijeme nastoji izvući MUP iz "klasičnog političkog djelovanja" te da njegovi postupci s tim nemaju veze. 
- Sve radimo u skladu s onim što narod od nas očekuje. To je primarni posao policije - rekao je Orepić. 

Podsjetimo, nedavno su u medije izašli podaci koliko su političari zadnjih godina trošili u vili Costabelli kod Opatije. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • mestar 21.07.2016.

    To mi svi znademo, netrebas ti to ni spominjat, jer ne mogu oni toliko pojest kavijara koliki apetit imaju, jer trebaju oni i njihove gospode pazit a liniju, da mogu nac svoj broj u skupim pariskim i londonskim butigama, kad ih privatni sofer i pilot voze na sluzbena putovanja.

  • marica-maca 20.07.2016.

    Tako i treba sve staviti na stol pa neka se zna tko i kako radi sve pod krinkom ja sam vlast ja mogu.

  • bajica1009 20.07.2016.

    Mora obraditi podatke izborna utrka je počela pa tako i on jadan nezna što sve ima u MUP-u i za što je odgovoran mali propali činovnik, u Metkoviču teće med i mlijeko koliko ima pametnih pizduna od propalih popova, političara kao ovi MOST-ovci hoštapleri nacinal,,,,,, vucibatina

Komentiraj...
Vidi sve komentare