To je to što me zanima!

Orepić zatražio reviziju slučaja stradavanja pokojnog Pajičića

Pajičić je preminuo nakon što je teško ozlijeđen u pokušaju razbijanja dvojezične ploče na zgradi policije u Vukovaru 2013. godine. Zadobio je teško ozlijede i odrstranjen mu je dio glave
Vidi originalni članak

Ministar Vlaho Orepić naložio je preispitivanje slučaja stradavanja pokojnog Darka Pajičića, priopćio je MUP. 

Tim sastavljen od policijskih službenika stručnih službi Kabineta ministra i Ravnateljstva policije provest će reviziju slučaja i podnijeti izvješće Orepiću. 

Podsjetimo, Pajičić je preminuo nakon što je teško ozlijeđen u pokušaju razbijanja dvojezične ploče na zgradi policije u Vukovaru 2013. godine.

U trenutku dok je skidao ploču na njega se zaletio policajac, zabio ga u zid zgrade policije, nakon čega je Pajičić pao na tlo. U bolnici su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život. Kirurški mu je odstranjen dio glave, teško se kretao i često je bio po bolnicama. Umro je u snu u Domu za stare i nemoćne u studenom prošle godine. 

Slučaj je uzburkao javnost jer postoji nekoliko verzija njegovog stradavanja. Policija je tvrdila da njihov djelatnik nije prekoračio ovlasti i zaduženja, a bivši ministar Ostojić je izjavio kako je utvrđeno da je Pajičić tada imao čak 2,7 promila alkohola. Ipak, braniteljska populacija tvrdila je drugačije, tražeći odgovornost policajca.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • liliana 15.03.2016.

    Ostojić i Orepić su prijatelji,onda znate kako to funkcionira,po Milanovićevom diktatu.

  • liliana 15.03.2016.

    Ostojić i Orepić su prijatelji,onda znate kako to funkcionira,po Milanovićevom diktatu.

  • liliana 15.03.2016.

    Tko će to istraživati,oni koje nisi a trebao si smijeniti.Ništa od tog posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare