To je to što me zanima!

Orešković Lozančiću ponudio savjetničko mjesto u Vladi?

Lozančić je nakon mjesec i pol čekanja premijerova potpisa sam dao ostavku, a predsjednica je njegov potez komentirala riječima ''da je častan, ostavku bi dao odmah''
Vidi originalni članak

Nakon što je dao ostavku na mjesto šefa SOA-e, a njegovo mjesto zauzeo Daniel Markić, Dragan Lozančić prema neslužbenim informacijama HRT-a, mogao bi se naći u Vladi. Navodno mu je mjesto savjetnika u Vladi ponudio sam premijer Tihomir Orešković. 

Podsjetimo, napetosti oko Lozančićeve smjene krenule su nakon što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pokrenula zahtjev za njegovom smjenom s čelnog mjesta SOA-e no nije dočekala supotpis premijera. Lozančić je nakon mjesec i pol čekanja premijerova potpisa sam dao ostavku, a predsjednica je taj njegov potez u razgovoru za HRT komentirala riječima ''da je častan, ostavku bi dao odmah''. 

Predsjednica je u istom intervjuu Lozančića nazvala ''privatnim obavještajcem Zorana Milanovića'' te dodala da je sada bivši šef SOA-e ''izgubio njezino povjerenje''. 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • jozabroz 05.05.2016.

    prvo potpises zahtjev za njegovom ostavkom a sad si ga uzimas za suradnika..))))) ocito je sdp preko mosta uspio sacuvat "svoje strukture" u samom vrhu drzave,, dalje je jasno,, no oreskovicu ocito nije,,))))

  • efteling 05.05.2016.

    Sto ovaj kompromis znaci?Znajuci za prijateljske odnose kraljice i Tima samo jedno.Ovim se kupuje sutnja Lozancica.Tim kraljica i Karamarko svakako nemaju idilicne odnose.Svako sa svojim ambicijama i pozicijama koje pokusavaju ojacati.Tu pobednika nema ali zato se zna ko gubi,Hrvatska.

  • ZluradStrašniji 05.05.2016.

    "prema neslužbenim informacijama"? Nije li isto tako, prema neslužbenim informacijama ekskluzivno Rašeta napisao tekst kako Orešković preuzima Most? Hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare