To je to što me zanima!

Orešković nakon izglasavanja nepovjerenja: Malo sam tužan

Mislim da bi novi izbori bili najbolja solucija, mislim da građani očekuju izbore i neka oni na kraju odluče, poručio je premijer nakon izglasavanja nepovjerenja
Vidi originalni članak

Došao sam sa najboljim namjerama, zahvaljujem se svim građanima koji su mi dali podršku. Puno hvala svima. Kako se osjećam? Ha čuj, malo sam tužan. Mogli smo puno više napraviti, tim je imao ogroman potencijal - rekao je premijer Tihomir Orešković nakon što mu je Sabor izglasao nepovjerenje.

- Vi znate političku scenu bolje nego ja. Ali ja sam došao iz gospodarskog sektora. Na kraju, kad gledamo rezultate, BDP,  mislim da će Hrvatska imati dobru godinu. Stvari će krenuti, mogli smo puno učiniti, ali nažalost, situacija je takva kakva je - rekao je Orešković.

'Ovaj vikend ću se malo odmoriti, a onda ćemo vidjeti'

Napomenuo je kako je sada na snazi tehnička vlada.

- Radit ćemo dalje. Mislim da sutra nećemo imati sjedicu Vlade, ne bi imalo smisla. Ovaj vikend ću se malo odmoriti, biti sa obitelji i djecom, malo stati na loptu, pogledati koju utakmicu i onda ćemo vidjeti gdje smo i vidjeti situaciju. Imamo obaveze koje će ova vlada ispuniti do kraja - rekao je.

'Mislili su da sam lutka, a ja sam 25 godina u biznisu'

- Mislim da svi znate da se u početku puno pričalo o SOA-i, mislili su da sam nekakva lutka, a ja sam 25 godina u biznisu i htio sam izabrati najbolji kadar. Mislim da je gospodin Markić kvalitetna osoba i to se već pokazalo, i zato smo ga izabrali - rekao je Orešković.

'Mislim da bi novi izbori bili najbolja solucija'

Upitan je što misli što bi bilo najbolje sada, preslagivanje i nova vlada ili izbori.

- Mislim da bi novi izbori bili najbolja solucija, mislim da građani očekuju izbore i neka oni na kraju odluče - rekao je Orešković.

Nije htio komentirati planira li ostati u politici, kao ni to hoće li se u tom slučaju priključiti Mostu.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • SandraMarkovic 16.06.2016.

    gospdine Oreskovicu svaka vam cast treba ovoj politickoj bandi narod reci NE VISE.

  • Kamocemo7 16.06.2016.

    Građevina ide u prošlost.Hvala bogu da smo se ovog korporativca riješili.Taj ljigavac prodao bi sve što se može prodat. ovo je isti lik kao onaj krivenjuske, ,lijepo se ti vrati u Canadu,i sječi drva!!

  • Kamocemo7 16.06.2016.

    Podmetnuli su nam kukavicije jaje, da se zabavljamo s njim, a prolaze nam važne i životne stvari da ih i ne primjetimo...Zašto se nitko ne bavi Oreškovicem i recimo Plivom i recimo kada je dobio hrv. državljanstvo i koliko je i je li dok je radio u Plivi išta placao državi i je li uopce imao naše državljanstvo. .................On nema politicki legitimitet, nažalost nije dosad prezentirao išta konkretno i smisleno ........... On se nalazi sa vjerovnicima i dogovara iza zatvorenih vrata, kako nikome ne smeta da je tim u funkciji mandatara (kada je trebao sastavljati vladu) išao razgovarati o cemu sa banakarima i sa kojim ovlastima, i u kojem svojstvu, da je sve tamo oduševio, pa price o 2. mirovinskom stupu i ulaganjima našeg novca a ne daj bože zamrzavanja, kako se svi pozivaju na privatnu imovinu u slucaju zamrzavanja a o ulaganjima rizicnim niko ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare