To je to što me zanima!

Orešković tvrdi: U ponedjeljak kreće proces formiranja Vlade

Tihomir Orešković sastao se s Ivanom Vrdoljakom, dosadašnjim ministrom gospodarstva: 'Imali smo briefing o stanju gospodarstva i o ključnim investicijama'
Vidi originalni članak

Mandatar za sastavljanje Vlade Tihomir Orešković sastao se u srijedu poslijepodne s Ivanom Vrdoljakom, dosadašnjim ministrom gospodarstva.

- Vrlo bitno mi je da dobijem što više informacija za pripremu. Imali smo briefing o stanju gospodarstva i o ključnim investicijama, u kojoj su fazi itd. Najviše smo razgovarali o energetici - rekao je Orešković za Dnevnik Nove TV.

Kazao je kako se tijekom dana sastao i sa Tomislavom Karamarkom, predsjednikom HDZ-a.

- Razgovarali smo o stvaranju tima za novu vladu. I telefonski sam se čuo s Božom Petrovom. Dogovorili smo se da ćemo se naći u ponedjeljak i krećemo u proces formiranja kvalitetne vlade - rekao je Orešković.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • yocko 31.12.2015.

    Dali budete uspjeli krenuti do kraja 2016 ??

  • Gena Vava 31.12.2015.

    Gledam i slušam ovih dana gospodina Oreškovića I pitam hoće li sada krenuti na tečaj hrvatskoga jezika, naime jako teško ga je razumjeti ( ne znaju svi ljudi engleski i nisu svi završili visoko obrazovanje)..Bojim se da će mali čovjek u nerazumijevanju za pogrešne stvari dići svoju ruku ...

  • bubasvaba666 31.12.2015.

    Ključna investicija nas vodi u nova zaduživanja i opterećivanja radnih građana Hrvatske .Novac treba izvlačiti od onih koji su opljčkali Hrvatsku njihovu imovinu dati na prodaju .Samo to je za Oreškovića veliki korak jer isti sa njim vladaje i dodvoravaje mu se .

Komentiraj...
Vidi sve komentare