To je to što me zanima!

Organizator vjenčanja oženio za drugoga svoju trudnu curu

Velika Britanija: Vladimir Buchak (34) regrutirao je mladenke iz Istočne Europe, a pastor Michael nalazio je ženike u Africi. Zbog papira su oženili čak 360 parova...
Vidi originalni članak

Ukrajinac Vladimir Buchak (34) regrutirao je stotine "plaćenih mladenki" iz Istočne Europe i ženio ih za Afrikance u crkvi Sveti Leonard u Sussexu. Čak je oženio svoju trudnu djevojku za ilegalnog imigranta 2006. godine.

Mikael Prince (27) iz Liberije platio je 15.000 funti kako bi oženio Larisu Kuznecovu te dobio putovnicu i otvorena vrata EU. Ukrajinac je i pozirao na jednoj slici koju je Prince koristio u molbi za boravak u Velikoj Britaniji. 

Buchaka su uhitili u rujnu prošle godine zbog sudjelovanja u organizaciji 360 vjenčanja između 2005. i 2009. godine. Ukrajinac je tražio mladenke, a nigerijski pastor i odvjetnik Michael Adelasoye (50) ženike. Vikar Alex Brown (62) ženio je do osam parova dnevno. Prijevara se otkrila tek nakon što je ostalim svećenicima postalo čudno da imaju toliko miješanih brakova dnevno. 

Svu trojicu su uhitili, ali je Buchak pobjegao nakon što su ga pustili uz jamčevinu. Osudili su ga na 13 mjeseci zatvora i raspisali tjeralicu za njim. Njegova djevojka nagodila se s tužiteljstvom i dobila uvjetnu kaznu zbog lažne adrese na vjenčanom listu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Milioner 13.01.2011.

    Pa nikome covjek Nije krao ...Svi dobro ... Ali sta ce te ..... uvijek se nadje tko stane na putu srece ..... Zakon je ZAKON !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako se sami NE snadjemo, kako ocekivati od Politicara da nam Pomognu i osiguraju bolje sutra .......

  • superkomentar 12.01.2011.

    koji dobar biznis!

Komentiraj...
Vidi sve komentare