To je to što me zanima!

Sucu priveli ubojice: Prebili pa izboli vojnog umirovljenika?

U noći s petka na subotu u selu Golinci ubijen je Dubravko Novoselac (36), a za ubojstvo sumnjiče njegovu prijateljicu u čijoj je kući iste večeri navodno bila zabava
Vidi originalni članak

Policija zasad sumnjiči H.V. (48) iz Golinaca nedaleko Donjeg Miholjca da je u noći s petka na subotu u svojoj kući ubila prijatelja Dubravka Novoselca (36), koji je iz istoga sela. U policiji ništa ne žele službeno potvrditi, tek navode "smrt pod sumnjivim okolnostima".

Neslužbeno doznajemo da je H.V. imala i pomagača (57) iz istoga sela. U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima policija ih je privela istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku.

Dubravko Novoselac, koji je, inače, vojni umirovljenik, imao je višestruke ozljede glave, prsa i trbuha, a koje su nastale kao posljedica brutalnog premlaćivanja, gaženja i gnječenja. I na licu je imao ubodne rane nanešene najvjerojatnije nožem.

U Golincima se priča da su se u kući, u kojoj su ubili Dubravka Novoselca, često organizirale pijanke, te nitko ne isključuje mogućnost da je ubojstvu prethodila slična zabava.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Nesnošljivi 29.03.2011.

    Ne da nije vrijedno, nego zaista nije.. Ali, neki su toliko maloumni a zasljepljeni da ne znaju da momci sa 20 god mogu i jesu (i puno mlađi) sudjelovali u ratu.. To bit će neka teška lajava kukavelj.. A izgleda da je pokojnik ( za kojeg dušebrižnici ni a ni b nešto tipa; počivao u miru, iz jala, retarda..ili sebi znaninih razloga) bio pripadnik 7.Gardijske brigade od '94.g. Pa počivao u miru! ..

  • deny_os 29.03.2011.

    Mnogima je ovdje bitniji status stradalog nego počinjenje krivičnog djela. Nigdje ne piše da se radi o ratnom umirovljeniku, nego je možda vojnik koji je stradao u drugim okolnostima. Ljudi ostavite na miru branitelje i vojnike i nemojte biti zavidni na mirovinama koje imaju ranjenici i oboljeli iz rata. Da imate takve ozljede ili bolesti sasvim bi drulčije razmišljali. Večina vojnih umirovljenika ima male mirovine ispod 2500 kuna. Ako postoji neki broj lažmih statusa nisu svi branitelji paraziti nego oni koji su vam omogučili da smo u Hrvatskoj a ne u Srbiji gdje bi stvarno bili građani drugog reda.

  • an-ka 29.03.2011.

    nije ni mjesto ni vrjeme za ovakve glupe komentare.... sucut obitelji i prijateljima......

Komentiraj...
Vidi sve komentare