To je to što me zanima!

Osama bin Laden planirao je srušiti avion Baracka Obame

Uz to Osama je navodno naredio i da se ubije generala Davida Petraeusa, šefa međunarodnih vojnih snaga u Afganistanu. Tako je htio stvoriti krizu u SAD-u
Vidi originalni članak

Brojni američki mediji pišu kako je ubijeni vođa Al-Qa'ide Osama bin Laden naredio svojim ljudima da se organiziraju u posebne ćelije u Afganistanu i Pakistanu. Te ćelije imale su poseban zadatak - oboriti zrakoplov Baracka Obame. 

Uz to Osama je navodno naredio i da se ubije generala Davida Petraeusa, šefa međunarodnih vojnih snaga u Afganistanu. Na taj način vođa terorističke organizacije htio je stvoriti krizu u SAD-u. 

- Što se Petraeusa tiče, on je čovjek trenutka.....i njegova bi likvidacija promijenila tijek rat - zaključio je Osama bin Laden. 

Prema istom izvoru, koji se poziva na dokumentaciju Al-Qa'ide zaplijenjenu u akciji u kojoj je bin Laden ubijen, s ubojstvom Obame njegovo bi mjesto preuzeo Joe Biden, koji ej prema Osami bio 'potpuno nespreman za taj položaj', piše Fox.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zdrawe 17.03.2012.

    jel ?? ja sam htio dignuti kredit prosle godine, za posao u vezi otkupa otoka ,par komada, u istri,, i zamislite, nisam..

  • kiki1984_1 17.03.2012.

    pa zar vi stvarno vjerujete da je ovaj čovjek postojao kao terorist,njega su ameri napravili..američka propaganda,samo neznam tko to još puši osim zatucanih amera!!

  • Ovca009 17.03.2012.

    U desetom selu zivi Antun Tun, u njega je malo neobican um. On posao svaki na svoj nacin radi, navjestice za internet on pod kvocku sadi. Dal je jelo slano on to uhom sluša, ribu da pjeva nauciti kuša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare