To je to što me zanima!

Osama poljoprivrednik: Sadio kupus, krumpir i marihuanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki mediji nagađaju da je Osama bin Laden, zbog problema s bubrezima, marihuanu pušio u medicinske svrhe. Sustanari iz kuće, pak, jako su voljeli Colu
Vidi originalni članak

Novinar CNN-a Nic Roberts, koji je nakon ubojstva Osame bin Ladena obišao njegovo skrovište, nabasao je na nasade visoko kvalitetne marihuane. 'Trava' je rasla tik uz nasade kupusa i krumpira. Američki mediji nagađaju da je Osama, zbog problema s bubrezima, marihuanu pušio u medicinske svrhe. Lokalna trgovkinja također je Robertsu otkrila da su dvojica mladića iz Bin Ladenova skrovišta redovito kupovala kod nje. Interesantno je da su uvijek najviše kupovali Pepsi i Coca Colu, simbol zapada i kapitalizma protiv kojeg se Osama borio. 

Obama odlikovao Osamine likvidatore

Američki predsjednik Barack Obama odlikovao je u petak postrojbu koja je likvidirala Osamu bin Ladena. Na tajnom susretu u vojnoj bazi Fort Cambell u Kentuckyju dodijelio im je najviše predsjedničko odlikovanje koje vojna postrojba može primiti. Komandosi su mu tom prilikom ispričali tijek operacije iz prve ruke. Sastanak s postrojbom bio je tajan kako bi se zaštitio njihove identitet. Vojna baza u Kentuckyju dom je zračne postrojbe "Night Stalkers", čiji su piloti helikoptera letjeli u misiji.

- To je prilika za mene da kažem u ime svih Amerikanaca i ljudi širom svijeta, dobro obavljen posao - kazao je Obama i ponovio kako će na ljeto početi povlačiti vojnike iz Afganistana. Dodao je i kako je ovo bio izvanredan tjedan za Amerikance. Tjedan je bio dobar i za samog predsjednika Obamu, kojemu je nakon likvidacije Bin Ladena skočila popularnost. Broj onih koji odobravaju Obaminu politiku skočio iznad 50 posto.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kova40 08.05.2011.

    SNN, novinar,nabasao na travu,cola još će izjaviti da je koristio i AMERIČKU NAFTU za vozila da je naručivao hranu iz MC´DONALDSA.

  • blonde 08.05.2011.

    Hm, pio je Pesi i Coca Colu nije ni čudno da je imao probleme sa bubrezima, jer to je čisti otrov. Jedan naš pjevač je probao kako ona djeluje, stavio je meso u litru Coca Cole i meso je nestalo za kratko vrijeme. Prosudite i sami, koliko je ona dobra za naš organizam. Uostalom, Osama je i bio jedan običan familijaran čovjek, nije ni čudno što je sadio povrće. To što je imao bolesne ideje i malo ga previše trefilo u glavu, to je već druga priča...

  • 5th Avenue 08.05.2011.

    vickey....da bas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare