To je to što me zanima!

Oscar Pistorius prodaje kuću u kojoj je ubio Reevu Steencamp

Pistorius se u kuću nije vratio od ubojstva prošle godine. Njegov odvjetnik, ali i prijatelji, kažu kako se ne može pomiriti s tim da je ondje Reeva preminula
Vidi originalni članak

Oscar Pistorius prodat će luksuznu kuću u kojoj je ubio djevojku Reevu Steencamp na Valentinovo prošle godine. Njegov odvjetnik je u četvrtak potvrdio informacije, a istaknuo je da paraolimpijska zvijezda kuću prodaje kako bi mogao platiti troškove suđenja.

- Pistorius trenutačno nema drugog načina za podmirenje svih troškova, osim da proda kuću - rekao je odvjetnik. Objasnio je kako je sud ocijenio da će suđenje trajati tri tjedna, no u međuvremenu je produženo, piše Reuters.

- Sam plaća sve troškove suđenja, a obzirom da se sve produžilo, treba mu i više novca za suđenje - kazao je odvjetnik.

Pistorius se inače u kuću nije vratio još od ubojstva. Njegov odvjetnik, ali i njegovi prijatelji, objasnili su kako se bivši olimpijac ne može pomiriti s činjenicom da je ondje preminula njegova velika ljubav.

Oscar Pistorius je, podsjetimo, priznao da je ubio Reevu Steencamp, no istaknuo je kako je mislio da se radi o provalniku. Tužiteljstvo pak tvrdi da ju je ubio s namjerom nakon što su se posvađali.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Adisibila 21.03.2014.

    Za koliko prodaje. Živio sam ja i na gorim mjestima.

  • dipsy2010 21.03.2014.

    Jadan, baš mi ga je žao.... Pa 'volio' je on tu curu na neki svoj čudan i nelogičan način. Toliko ju je volio da ju je i od silne ljubavi i ubio. Ma u ovu 'ljubav' ne bi povjerovala ni djeca u dječjem vrtiću

  • Nedeljko StipeStipan 20.03.2014.

    Boji se on duha reeve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare