To je to što me zanima!

Osijek: Jak vjetar srušio stablo na BMW i uništio ga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Drvo je svojim najtežim dijelom palo na BMW Igora Bizackog, a krošnjom je udarilo o stambenu zgradu u Vukovarskoj ulici i oštetilo pročelje
Vidi originalni članak

Olujno nevrijeme praćeno jakim vjetrom u ponedjeljak rano ujutro srušilo je veliko stablo u Vukovarskoj ulici u Osijeku na BMW Igora Bizackog i posve ga uništilo. Drvo je svojim najtežim dijelom palo na automobil, a krošnjom na zgradu, te su oštetile pročelje.
- Nisam uopće čuo drvo da se lomi. Spremao sam se na posao. U to vrijeme obično bih već sjedao u automobil, ali sam jutros kasnio. Da sam bio u autu, ubilo bi me - kaže Bizacki koji i inače parkira na to mjesto ispred zgrade u kojoj i živi. Debelo stablo odlomilo se u zemlji od korijena. Radi se o veoma starom drvoredu duž cijele ulice čija su stabla uglavnom trula pa ih ruši svaki jači vjetar.
- Srušilo se već nekoliko drveća uokolo nas kad god puše jak vjetar. Ovo kao da je predosjećao moj sin Noa (6) sinoć pa je rekao da ga je strah ići spavat jer bi se drvo moglo srušiti. Sad ne znam kome ću naplatiti štetu za auto - kaže Igor Bizacki.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nema me 17.05.2010.

    ja svojega stavim u garazu.

  • susjed 17.05.2010.

    Nek napravi kabrio !!!!!!!!!!!!!!!!

  • BravoHGT 17.05.2010.

    sta je to samo BMW-ci nastradaju jucer u vukovaru danas u osjeku idem ja svog parkirat negdje na neku livadu daleko od svega!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare