To je to što me zanima!

Osijek: Maskirani prosvjednici istukli fotoreportera Pixsella

Okupilo se oko 1000 ljudi. Nekoliko prosvjednika se odvojilo od grupe i počelo grudama gađati središnjicu HDZ-a. Napali su i fotorepotera Pixsella
Vidi originalni članak

Nekoliko maskiranih prosvjednika napalo je i pretuklo u Osijeku fotoreportera Pixsella Davora Javorovića. Prosvjednici su se okupili u subotu na Trgu Ante Starčevića na prosvjedu protiv Vlade kojeg su organizirali mladi osječki 'fejsbukovci'. Novinari i fotoreporteri su stajali ispred zgrade u kojoj je središnjica HDZ-a. Fotorepoteri su snimali grupu maskiranih prosvjednika koji su zgradu HDZ-a gađali grudama snijega i bocama. Odjednom su se okrenuli i krenuli prema novinarima i počeli ih gađati, kaže Javorović. 

- Krenuo sam za jednim prosvjednikom i pitao ga: Čovječe pa što to radiš. Na mene je skočilo njih 20-ak. Oborili su me na pod i počeli tući. Slomili su mi fotoaparat, razbili naočale i arkadu - kaže Javorović. Iz gužve ga je spasio i izvukao policajac koji mu je pritekao u pomoć. 

U Osijeku se na prosvjedu okupilo oko 1000 ljudi. Jedan od inicijatora prosvjeda, Ivan Lončar (22), student Elektrotehničkog fakulteta, tijekom svojeg govora iz džepa je izvadio fotografiju na kojoj su članovi Vlade i potom je poderao, sažvakao i ispljunuo. Pozvao je prosvjednike da se upute prema zgradi HDZ-a, a za njim su svi vikali "Lopovi, lopovi" i "Odlazi, odlazi". Premda su ponijeli jaja, namjeravajući zasuti sjedište vladajuće stranke, od te ideje su ipak na kraju odustali.

- Oni toga nisu vrijedni, jer tim jajima možemo nahraniti one koji ih si ne mogu priuštiti - poručio je Ivan Lončar i ostavio jaja građanima.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zbarila3 27.02.2011.

    nemojmo zaboraviti jednu stvar: novinari(istraživači) su bili ti koji su počeli s otkrivanjem sveg lopovluka u ovoj našoj lijepoj državi. da nema njih i mi bi imali "dragog vođu". svaki novinar može napisati komentar ovako ili onako ali slike koje se šalju u javnost govore same za sebe

  • baja88 26.02.2011.

    Ne kužim ove hdssb-ovu mladež ili je to glavaš poslo talibane iz bosne kad su tako zamotani..........

  • bjelovan 26.02.2011.

    dude popi g...o

Komentiraj...
Vidi sve komentare