To je to što me zanima!

Poginuo muškarac na obilaznici: Zaustavio se, izašao iz auta. U tom trenu naletio je drugi auto

Jutros u 9.30 na osječkoj obilaznici poginuo je muškarac (68). On se zaustavio i izašao iz automobila na cesti rezerviranoj za promet. U tom trenutku, na njega je naletio automobil
Vidi originalni članak

Muškarac (68) poginuo je u prometnoj nesreći danas oko 9,30 sati na obilaznici Grada Osijeka, 106. brigade Zbora narodne garde.

Iz PU Osječko-baranjske javljaju da je očevid policije u suradnji s općinskim državnim odvjetnikom završio u 11. 45 sati.

 - Do prometne nesreće došlo je na način tako što se 68-godišnjak zaustavio i izašao iz automobila na cesti rezerviranoj za promet motornih vozila. U tom trenutku, na njega je naletio osobni automobil s kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin. Na mjestu prometne nesreće, očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika. Za vrijeme trajanja očevida, na tom dijelu ceste, promet se odvijao otežano jednim kolničkim trakom  -priopćili su iz PU Osječko baranjske.

U 11,45 sati promet obilaznicom je normaliziran.

Tijekom 2021. godine, do današnjeg dana, na cestama Osječko-baranjske županije smrtno je stradalo 8 osoba. U istom periodu prošle godine, smrtno je stradalo 10, dok je 2019. godine smrtno stradalo 13 osoba.

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ajetodoo 02.09.2021.

    Ako auto iz nepoznatog razloga stoji na cesti, treba ga zaobiliti s povećanim oprezom, a ne probuditi tik uz njega. Kriv je onaj koji ga je ubio.

  • fordfiestica 02.09.2021.

    Izlazio iz auta a da nije prvi pogledao da li iza njaga ide drugi auto, tako svakodnevno vidimo kako ljudi nekontrolirano se zaustave, otvaraju vrata, što je usto opasno a da ne pogledaju dali iza njih ide drugo vozilo koje bi ih zaobišlo, već kad otvore vrata, izlaze van iz auta, jš se malo odmaknu od svog auta, i eto zla, za takvog vozača, nastrada a i onaj koji naleti, zlo, ni kriv ni dužan, ubije čovjeka i na sud, kazna zatvor, zbog nemarnosti prvog vozača.

  • 02.09.2021.

    Lik koji zaustavlja i neoprezno izlazi iz vozila na brzoj cesti, je imao tu nesreću da se je susreo sa likom koji ne uspori kad vidi da vozilo staje vozilo uz cestu .... a dalje je samo slijed nesretnih okolnosti koje su sami potakli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare