To je to što me zanima!

Osijek: Osumnjičeni za palež automobila sutkinje ostaje u istražnom zatvoru mjesec dana

Sudac istrage osumnjičeniku je odredio jednomjesečni istražni zatvor, što je predložilo osječko Općinsko državno odvjetništvo s ciljem da se spriječi ponavljanje istog kazneno djela ili još težeg
Vidi originalni članak

Županijski sud u Osijeku odredio je kako će osumnjičenik (37) biti u istražnom zatvoru zbog sumnje da je na Uskrs 9. travnja zapalio automobil sutkinji toga Suda Vlasti Šimenić-Kovač.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudac istrage osumnjičeniku je odredio jednomjesečni istražni zatvor, što je predložilo osječko Općinsko državno odvjetništvo s ciljem da se spriječi ponavljanje istog kazneno djela ili još težeg, izvijestili su sa Suda ne navodeći identitet okrivljenika i sutkinje.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 37-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo 9. travnja 2023. između 05,00 i 06,00 sati, u Osijeku, iako svjestan da podmetanjem požara može izazvati opasnost za tuđu imovinu i živote stanara na navedenoj adresi, odnosno da je prišao vozilu marke BMW X6 i ispod njega bacio zapaljeni predmet s nepoznatom zapaljivom tekućinom. Osumnjičenik se udaljio s mjesta događaja, a požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka - piše u priopćenju Suda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 14.04.2023.

    Kako se X6 zaradi u državnoj službi,može recept kakav?

  • Tone 14.04.2023.

    Možda griješim ali postoji mogućnost da je izazivanje nevolje prošlo mimo svih kojima je posao to odgovarajućim sankcioniranjem spriječiti. Ne opravdam nikako preuzimanje stvari u svoje ruke, ali do te situacije ne bi možda došlo da se zakon uporno nije kršio. Žalosno je da svi predviđeni i zakonski "načini odvraćanja" nisu djelovali, pa je situacija možda nužno eskalirala ? To su samo moguće činjenice.

  • JA SAM TAJ 14.04.2023.

    Hoće li ona dobiti kakvu kaznu za bahato nepropisno parkiranje. To je sudstvo kojemu Plenković više vjeruje nego zagrebačkom pa suđenje Mamiću prebacuje u Osijek. Po bahatom parkiranju ne vodeći računa što drugima priječi normalan ulaz u zgradu jasno je koliko su moralni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare