To je to što me zanima!

Mamić: Optužnica je odvratna laž, ne osjećam se krivim...

Uskok ih tereti da su Dinamo oštetili za gotovo 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza
Vidi originalni članak

Na osječkom Županijskom sudu započelo je u četvrtak suđenje bivšem čelniku NK "Dinama" Zdravku Mamiću, njegovu bratu Zoranu, bivšem direktoru "Dinama" Damiru Vrbanoviću te porezniku Milanu Pernaru koje Uskok tereti da su taj klub oštetili za gotovo 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Mamić je rekao kako ne razumije optužnicu te da se ne osjeća krivim. 

- Shvaćam što mi stavljaju na teret, ali ne razumijem optužnicu, nisam ju slušao jer je to jedna najodvratnija i najgnjusnija laž - rekao je Mamić. Zbog njegovog "osebujnog" vokabulara Mamića je sudac prekinuo te mu je rekao da će ga izbaciti iz sudnice. 

Zoran Mamić nije došao na ročište te se ispričao službenom odsutnošću. 

Uskok Zdravka Mamića u prvoj potvrđenoj optužnici tereti da je izvlačeći novac iz "Dinama" nezakonito zaradio najmanje 52 milijuna kuna, a njegovog brata Zorana za protupravnu imovinsku korist od 38 milijuna kuna.

Osim ovog slučaja koji je u travnju prošle godine premješten u Osijek zbog Mamićevih poznanstava s troje zagrebačkih sudaca Uskok je naknadno, zbog izvlačenja novca iz Dinama pokrenuo još tri istrage, a Mamić je podnio ostavku na dužnost u tom klubu. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • MarkoOsjek 29.04.2017.

    Pa ni ja nisam kriv kad idem na sud kao ni nitko drugi hehehe

  • PRAVILO BROJ 8 28.04.2017.

    cim zavrsi ova predstava ceka ga mjesto na poantovcaku savjetnika za sport

  • adika 28.04.2017.

    To je rvatina, mazne lovu ne plati porez, zajebe državu, kamatari po zakonu , prevari igrače i pokrade, i onda kaže NE OSJEĆAM SE KRIV , to je pravi domoljub, ljui samo svoj dom.Ostali ko vas jebe vi ste ovce koje mi plaćaju.To je njegov način razmišljanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare