To je to što me zanima!

Osijek: Sa stropa srednje škole padaju komadi žbuke

Prošlog četvrtka poslije nastave u jednoj učionici škole otpalo je par kamada žbuke sa stropa. Škola planira sanirati oštećenja do kraja tjedna
Vidi originalni članak

Bilo nas je strah sjediti u učionici i gledati strop s kojeg je dan ranije otpao komad žbuke. Strahovali smo da nam ne padne na glavu, rekao nam je čitatelj, učenik koji je u Elektrotehničkoj i prometnoj školi u Osijeku fotografirao strop s kojeg je prošlog četvrtka poslije nastave otpalo nekoliko velikih komada žbuke.
- Sjedili smo dva školska sata u toj prostoriji u strahu od mogućih ozljeda. Mnogi učenici izbjegavaju ulaziti u ove učionice zbog vlastite sigurnosti - dodao je. Zgradu dijele dvije škole, Elektrotehnička i prometna te Strojarsko tehnička škola. Za održavanje oštećene učionice zadužena je prva. Ravnatelj te škole objasnio nam je kako strop treba sanaciju.
- Zgradu su u ratu pogodile brojne granate. Krov drugog kata, koji je djelomično ravan, bio je oštećen te smo ga sanirali. No, šteta i starost zgrade učinili su svoje, izolacije su zbog nakupljanja vode i vlage popustile i krov je procurio - rekao je ravnatelj Ladislav Lukavec. Sa sanacijom su počeli već u petak, kada su odstranili svu žbuku koja je prijetila sigurnosti učenika i djelatnika škole. Ostatak radova planiraju dovršiti do kraja tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare