To je to što me zanima!

Osijek: Smijenili sutkinju koja je pogodovala obitelji

Pravosudni inspektori su prošlog tjedna proveli izvanredni nadzor koji je utvrdio da je Vlatka Velicki "neke poslove obavljala protuzakonito"
Vidi originalni članak

Zbog niza nepravilnosti u upravljanju Trgovačkim sudom u Osijeku ministar pravosuđa Ivan Šimonović smijenio je predsjednicu suda Vlatku Velicki. Pravosudni inspektori Ministarstva pravosuđa su prošlog tjedna proveli izvanredni nadzor koji je utvrdio kako je Velicki "određene poslove sudske uprave obavljala protuzakonito". Godišnji raspored poslova suda često nije donijela na vrijeme, a nije poštovala ni propisani način raspodjele predmeta. Velicki je propustila osigurati da se predmeti uzimaju u rad prema redoslijedu kojim su zaprimljeni, a dio predmeta je vodila, iako su bili ispunjeni za njezino izuzeće. Naime, u čak 14 predmeta vezanim uz tvrtke čiji su osnivači ili odgovorni ljudi najuži članovi njezine obitelji uzimala je predmete preko reda i rješavala ih u roku od 24 sata. Privremeni predsjednik suda je Tihomir Kovačević.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blackwolf 20.10.2009.

    To je jedna...iam ih još hrpa!! Pravosuđe ih je prepuno, i treba ga očistiti, ali ne u interesu ulazka u evropsku uniju, nego za nas same. Sve mi se čini da se ovo sve događa s razlogom...

  • brkan1 19.10.2009.

    Druže tito nešta bi te pito, gdje je moje sa tavana žito. Ej pa šta si takav stari, pa krenulo je polako. I treba da ju smijene i zabrane rad .

  • drug Tito_1 19.10.2009.

    ništa od toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare