To je to što me zanima!

Osim novca, na Medicini se za prolaz na ispitu tražio i seks?

Izvor Novog lista vjeruje da studentice od kojih su profesori tražili seksualne usluge ništa nisu prijavljivale od srama. Zbog kupnje ispita na Medicini je uhićeno 12 ljudi
Vidi originalni članak

Neki od profesora na Medicinskom fakultetu u Zagrebu osim novca, od studentica su za prolazak na ispitima tražili i intimne kontakte, doznao je iz pouzdanih izvora Novi List

Izvor vjeruje da studentice od kojih su profesori tražili seksualne odnose u zamjenu za prolazak nikoga nisu prijavile zbog srama.

Podsjetimo, u akciji USKOK-a na Medicini je uhićeno 12 ljudi zbog sumnji da su trgovali ispitima. Za petero osumnjičenih određen je pritvor od mjesec dana, dok je ostalih sedmero pušteno da se brani sa slobode. Među uhićenima je profesor Anatomije Zlatko Kelović, ali i suprug i sin zamjenice Mladena Bajića, Višnje Lončar. Dio osumnjičenih navodno je već priznao da su bili umiješani u kupovanje ispita. 

Uhićenja na Medicinskom fakultetu nastavak su akcije Index iz 2008. koja je provedena za Ekonomskom i Prometnom fakultetu u Zagrebu. 


Idi na 24sata

Komentari 180

  • user_33890 16.10.2012.

    Boze me sacuvaj, nikome ne bih pozeljela da mu face lift radi jedan od tih i takvih "doktora" koji su ispit iz antomije "kupili" - ma ja im ne bih dopustila da rade ni "vaginal rejuvenation" proceduru...!!! Ovo je za sve one koji se groze na studentice i seks sa profesorima - kao da je to najveci problem u cijeloj ovoj prici!!! Kad vam rit zasiju i obrve namjeste iza usiju - onda cu vas pitati sto je poanta ovog clanka...!!!

  • user_33890 16.10.2012.

    Boze blagi, kao sad je ovo velika i iznenadjujuca vijest...dobro se profesori napokon dosjetili da sve "zadrze pod istim krovom" - tako se jadne studentice, a i studenti ne moraju izlagati opasnosti ulice kad se upustaju u prostituciju da bi si omogucili skolovanje...Pa i ptice na grani vec znaju na sta su mladi u Hrvatskoj prisiljeni da bi se odskolovali i prezivili!!! Da li iko zna zbrojiti 2 + 2 u ovoj zemlji...??? Ako roditelji jedva spajaju kraj s krajem, ustedjevina je samo daleki san, a student mora od necega prezivjeti, a posla nema ni za one koji su diplomirali - 'alo tugo - pogledajte malo gradske oglasnike!!!

  • ostavinko 16.10.2012.

    i fora bajiceva,da policajci nisu otkrili,sve bi zataskao!a oni kao prijevremeno razotkrili.moz misliti kak bi visnja to dozvolila.bravo policajci.i jedino ce oni biti krivi i sankcionirani.a za visnju bajic nezna kaj bi.strasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare