To je to što me zanima!

Osječanin si pucao u glavu, a zatim krvav hodao po naselju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac (48) si je pucao u glavu ispred zgrade u kojoj živi. Policija ga je nakon dojave pronašla potpuno krvavog stotinjak metara dalje, na tramvajskoj stanici
Vidi originalni članak

Osječka policija dobila je u nedjelju oko 6 sati ujutro dojavu da se na Mostu dr. Franje Tuđmana nalazi čovjek teško ozljeđene glave i sav u krvi.

Ophodnja ga je zatekla na tramvajskoj postaji na Vijencu Ivana Meštrovića. Pozvali su Hitnu, koja ga je odvezla u KBC Osijek, gdje mu je pružena liječnička pomoć. 

Otkriveno je da si je Osječanin (48) pucao u glavu ispred zgrade u kojoj živi.

Krvavi tragovi svjedoče da je nakon samoranjavanja, prošetao cijelim naseljem od zgrade na Vijencu Ivana Merštrovića 48 sve do mosta dr.Franje Tuđmana ostavljajući trag krvi za sobom. 

Pištolj je pronađen u kanti za smeće blizu tramvajske stanice gdje je muškarac pronađen. Iako se prvo sumnjalo da je muškarac žrtva zločina, videonadzor u zgradi pokazao je da si je sam pucao u glavu.  

- Njegove ozljede su okarakterizirane kao teške i opasne za život, kazao je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske, za Glas Slavonije

Idi na 24sata

Komentari 115

  • MagdalenaSaint 19.08.2014.

    Zar se još netko čudi u ovoj državi, ovako apsurdnim situacijama? Iako je ovo stravično, malo se okrenimo oko sebe, takovih apsurdnosti, ali i samoubistava i ubistava i samoubistava iza toga, ima na pretek!!! Tim je ljudima sigurno bilo "dobro", pa su se odlučili na ovakav užas!!! Toga ima svaki dan, i sve je apsurdnije....

  • fast949 19.08.2014.

    Isti se našao na krivom mijestu i sa krivom osobom ,pucati si u glavu i baciti pištolj u kantu za smeče (.Ovako nešto može napraviti lažni branitelj ili osoba koja dila opijumska sredstva i dugovi)

  • outstanding 19.08.2014.

    Lijepo bih zamolio sljedećeg samoubojicu da PRVO zagrli nekog tajkuna/političara/kriminalca, pa tek onda aktivira eksplozivnu napravu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare