To je to što me zanima!

Osječki gradonačelnik nakon tri sina napokon dobio kćer

Krešimir Bubalo i supruga Angelina u subotu su dobili kćer Luciju. Bubalo se voli usporediti sa Davidom Beckhamom, koji također ima tri sina, a čeka i kćer
Vidi originalni članak

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo (37) i supruga Angelina (38) nakon tri sina,  Petra (10), Andre (8) i Frana (3), dobili su kćer. Mala Lucija je uranila 15 dana te se rodila u subotu 12. ožujka.

- Premda su nam liječnici već ranije rekli da će biti kćer, u pričuvi sam imao i muško ime, tek da me ništa ne iznenadi - našalio se Bubalo.

Inače, Bubalo se voli usporediti sa Davidom Beckhamom, koji sa svojom Victorijom također ima tri sina, čak i sličnih godina kao djeca osječkog gradonačelnika (Brooklyn (11), Romeo (8) i Cruz (5)), a Victoria, koja treba roditi u lipnju, također čeka kćer.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • protuha 14.03.2011.

    Ubire četiri prosječna dohotka , zar ne , to je oko 20 tisuća kuna, lako je štampat djecu...

  • štefek 14.03.2011.

    kakvu glupo uspored , kavo umišljeno izmjeđu Bubalo i Davidom Beckhamom , a možda če on biti kum za neki tisučama euro ili pfund

  • alfa33 14.03.2011.

    pitam se samo hoće li jadan moći preživjeti s toliko djece. kad se sjetim da je u 37 god. prijavio imovinu od 1,5mil. eura jeza me hvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare