To je to što me zanima!

Oslijepila na desno oko: Stalno je igrala tu igricu na mobitelu...

Wu je priznala da je malo pretjerala s igranjem igrica. Nakon što bi došla s posla, bez prestanak bi se igrala na mobitelu sedam do osam sati svaki dan. I dalje je u bolnici...
Vidi originalni članak

Wu (21) iz Kine je gotovo non-stop igrala igrice i ostala je slijepa na jedno oko. 1. listopada je primijetila da ne vidi na desno oko. Mislila je da je umorna pa je otišla spavati. Roditelji su ju odvezli u bolnicu gdje su joj dijagnosticirali stanje koje obično pogađa starije ljude, a riječ je o okluziji (začepljenju) arterije u oku.

No, Wu je oko stradalo jer je stalno "buljila" u maleni ekran smartphonea. Wu je priznala da je malo pretjerala s igranjem igrica.

Nakon što bi došla s posla, bez prestanak bi se igrala na mobitelu sedam do osam sati svaki dan. Stanje joj je još bilo gore kada je bila slobodna jer je tada cijeli dan igrala igrice i spavala samo nekoliko sati.  

- Kada bih bila slobodna, ustala bih u šest sati, pojela doručak, i igrala se do 16 sati. Onda bih nešto pojela i malo odspavala pa sam igrala igrice do 1 ili 2 sata ujutro. Bila sam previše lijena da se zaustavim i nešto pojedem - rekla je Wu. I dalje je u bolnici gdje joj liječnici pokušavaju vratiti vid, piše Odditycentral.  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ivek_988 09.10.2017.

    Bolje da je noge širila, sigurno nebi nigdje imala začepljenja

  • željkopz 09.10.2017.

    dali to samo pogjadja one koji igraju igrice ili i one koji citaju online knjige na telefonu :D

  • Ronaldinho20 09.10.2017.

    Sama si je kriva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare