To je to što me zanima!

Oslobađajuća presuda šokirala SAD, voditeljica plakala u eteru

Voditeljica CBS-a Julie Chen nije uspjela ni izgovoriti da Casey Anthony nije kriva za ubojstvo kćeri (2). Drugi voditelj poručio je poroti kako je bolje da se sakriju
Vidi originalni članak

Oslobađajuća presuda Casey Anthony šokirala je Ameriku. Voditeljicu jutarnjeg showa The Talk today na CBS-u Julie Chen, toliko su preplavile emocije da nije mogla pročitati 'nije kriva', piše Daily Mail

- Vrlo smo utučeni zbog presude u slučaju Casey Anthony - počela je čitati vijesti i zatim zastala, primila se za glavu. U jednom trenutku okrenula se suvoditeljicama i rekla 'Pomozite mi!' boreći se sa suzama. Kolege su uskočili i pomogli joj. Nastavili su razgovarati, ali se Chen još jednom skoro rasplakala. 

Mnogi poznati Amerikanci napisali su što misle o presudi na Twitteru. Komičarka Kathy Griffin napisala je 'Nije kriva? Stvarno?Vau...'. Otac Kim Kardashian kaže kako je 'ostao bez teksta'. Voditelj The Voicea Carson Daily rekao je svoje mišljenje o poroti.

- Bolje im je da se sakriju - rekao je.

Podsjetimo, Amerikanku Casey Anthony (25) optužili su da je ubila dvogodišnju kćer Caylee. Sumnjali su da ju je omamila kloroformom i oblijepila joj usta i nos trakom. Djevojčica je posljednji put viđena 16. lipnja 2008, ali je njezin nestanak prijavljen tek 15. srpnja 2008.godine. Proglasili su je krivom samo zbog davanja istražiteljima lažnih informacija. Za svaku lažnu informaciju dobit će po godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • nastroje 06.07.2011.

    wtf?! otac kim kardashian je umro 2003. gog. .... ali ipak komunicira putem twittera?!?

  • Nella8888 06.07.2011.

    omg...lol

  • frenky96 06.07.2011.

    - AmerikA - mislim da je sve jasno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare