To je to što me zanima!

Oslobodili su ga za pljačku Fine, a on osmislio novu?

Grgu Crnkovića sumnjiče da je isplanirao pljačku mjenjačnice te da je sjedio u autu, motrio vlasnika (67) i mobitelom dao signal za početak prepada
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je Grgu Crnkovića (38) zbog pljačke 700.000 kuna iz mjenjačnice prije dva tjedna u Bukovačkoj cesti. Sumnjiče ga da je isplanirao akciju, uključio dva kriminalca, pratio vlasnika mjenjačnice B. D. (67) i u pravom trenutku dao signal pomagačima da krenu u oružani prepad, piše Jutarnji list. Crnkovićevom uhićenju je prethodilo hvatanje dvojice njegovih supočinitelja, Mire R. i Antonija V. Oni su policiji kazali kako je Crnković pljačku isplanirao te da je sjedio u autu, motrio žrtvu, mobitelom dao signal za početak prepada. Policija je do sada pronašla 132.000 kuna plijena. Uhićenje Crnkovića moglo bi baciti novo svjetlo na slučaj velike pljačke Fine, kada su ubijena dvojica zaštitara. Naime, njega se spominjalo kao člana bande koja je 5. rujna 2005. opljačkala Finu i ubila Dragu Renara i Stipa Mušana te u listopadu iste godine opljačkala Zagrebačke banku na Drvinju i ubila svjedoka Dragutina Golika. I tada su ga teretili da je bio organizator pljački i vozač, no zbog nedostatka dokaza je oslobođen. Vrhovni sud sada razmatra žalbu USKOK-a na oslobađanje Crnkovića i ostalih te traženje novog suđenja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25sat 26.04.2010.

    Bravo sudstvo, bravo državo ! To je prava slika stanja ! Kradu nas i pljačkaju sa svih strana, i odozgo i na svakom ćošku ! Kakva država, takvo i sudstvo ! A ja se trebam postidjet kad mi Jaca ili netko drugi turi ruku u džep, zato što je prazan !

  • dado0304 26.04.2010.

    Eto pa ga vi sad opet oslobodite!!!!! Sva sreća kaj ovj put nitko nije ubijen!!! JEB... takvo pravosuđe!

  • angie77 26.04.2010.

    ha ha ha...ko visoko leti,nisko pada

Komentiraj...
Vidi sve komentare