To je to što me zanima!

Osmaš je učiteljici uperio plastični pištolj u glavu

Učenik karlovačke osnovne škole s poremećajem u ponašanju već je prijetio učiteljici da će je zaklati. U petak je u nju uperio plastični pištolj
Vidi originalni članak

Samo sam čula zvuk okidača i sledila se. U dva koraka došao je u učionicu i uperio pištolj u mene. Još sam u šoku - rekla je učiteljica Osnovne škole Banija u Karlovcu. Bila je sama u razredu i čekala učenike kada joj je prišao osmaš i u glavu uperio plastični pištolj. Učenik ima poremećaj u ponašanju i štićenik je doma, a pohađa i poseban razred u karlovačkoj školi. Dan prije nego se okrutno poigrao sa svojom učiteljicom zaprijetio joj je da će je zaklati. Zaradio je najstrožu kaznu, ukor.
- Problema ima, ali ne treba stvarati dramu. Učenici na profesore znaju vikati, galamiti, psovati, ali ne možeš im ništa. Međutim, najvažnije je ne izgubiti autoritet, rekao je Vladimir Mikšić, ravnatelj Osnovne škole Banija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bumbix 18.10.2008.

    Ukor je najveća sprdačina u osnovnim školama, mrtvo slovo na papiru, golo go...Ravnatelj je šup.. od čovjeka jer je samo režimski sluga, nikad prijatelj niti čovjek svojim nastavnicima jer samo čuva svoju usr... fotelju i čeka veći prosjek danas sutra mirovine.Nema tu lijeka. Jer država tu ništa radikalno ne poduzima, a šta se poslije izleže od tih spodoba koje harače po učionicama ostaje samo da čitamo naslovnice naših tiskovina.

  • muskarac 18.10.2008.

    uvela bih ja opet \"ravnalo\" u škole, vidim da bi se pojedine ruke dobro žarile, za ovo je kriv sustav

  • pole 18.10.2008.

    Treba njih počet šamarat,vuć za uši pa bi malo manje bilo takvih sranja.. A ako je baš poremećen onda mu se zna gdje treba pohađat školu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare