To je to što me zanima!

Osmijeh joj je dovoljan da smiri sve nervozne vozače

Studentica četvrte godine priznaje da ponekad nije lako izaći na kraj s agresivnim vozačima. Neki vrijeđaju, psuju, zalijeću se autom prema njoj...
Vidi originalni članak

Nerijetki vozači blokiraju promet kad na zagrebačkom Rotoru vide atraktivnu brinetu, pripadnicu Prometne jedinice mladeži. Trube, zvižde, a oni hrabriji traže broj mobitela i zovu na kavu. Nikolina Brajdić (23) iz Cetingrada kraj Slunja već pet godina regulira promet na zagrebačkim ulicama. Studentica četvrte godine socijalnog rada priznaje kako joj ponekad nije lako izaći na kraj s agresivnim vozačima. Neki vrijeđaju, psuju, zalijeću se automobilom prema njoj, a ima i onih koji bi se fizički obračunali.
- Jednom prilikom motorist me udario nogom u leđa, a stariji muškarac kojeg sam opomenula zbog parkiranja nasred autoceste trčao je za mnom i htio me udariti - prepričava Nikolina. Najteže joj je raditi zimi kad se temperatura spusti i ispod nule. Radi se svaki dan, uključujući i vikende. Grad Zagreb plaća ih 20 kuna po satu, a ljeti dva slobodna tjedna Nikolina iskoristi za odlazak na more.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dianaa 16.07.2008.

    ovo godi oku, više ovoga molim ,a ti što njoj psuju su pečinski ljudi

  • host 15.07.2008.

    Mora da je Dalmatinka kad je ovako slatka:)

  • Elio 15.07.2008.

    hehe da zgodna mala :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare