To je to što me zanima!

Osnivač Whatsappa usidrio se kod Vira i to s tri mega jahte

Osim mega jahti, veliki je ljubitelj i luksuznih automobila s jednom od najvećih kolekcija Porschea na svijetu s čak stotinu automobila
Vidi originalni članak

U Virsko more su u četvrtak doplovile i usidrile se tri luksuzne mega jahte američkog milijardera Jana Kouma, jednog od osnivača WhatsApp, donosi Virski List.

Najveća među njima, po imenu Moonrise, duga je 99 metara, a Koum ju je kupio prošle godine. Ima osam kabina i vrijedi 220 milijuna dolara.

Druga po veličini je Mogambo, duga 73 metara sa šest kabina te je u Koumovom vlasništvu nekoliko godina., a vrijedi oko 75 milijuna dolara.

Treća jahta po imenu Power Play je odnedavno Koumova. Jahta je duga 55 metara, a vrijedi oko 20 milijuna dolara te ima instaliran hangar za helikopter.

Jan Koum američki je biznismen ukrajinskog podrijetla čije se bogatstvo procjenjuje na čak 10 milijardi dolara koje je stekao prodajom WhatsAppa Facebooku 2014. godine za nevjerojatnih 19,3 milijarde dolara.

Osim mega jahti s kojima je došao na Vir, veliki je ljubitelj i luksuznih automobila s jednom od najvećih kolekcija Porschea na svijetu s čak stotinu automobila.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • adlla 20.08.2021.

    Sto ces bolan ovde na Viru,,idi na Lastovo u Skrivenu luku kod Marcelina,ja bolan uvek parkiram tamo,

  • max2017 20.08.2021.

    što će mu 3 ?....

  • ichbin2 20.08.2021.

    tako je i kolumbo krenuo s 3 broda u ameriku.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare