To je to što me zanima!

Osnivača Applea pokopali su u krugu najuže obitelji i prijatelja

Palo Alto: Američki mediji iz poštovanja prema obitelji Stevea Jobsa u petak nisu izvijestili vrijeme ni mjesto sprovoda. Apple će njemu u čast prirediti proslavu
Vidi originalni članak

Stevea Jobsa pokopali su u petak u krugu najuže obitelji i prijatelja u Palo Altu u Kaliforniji, javljaju svjetski mediji. Legendarni osnivač Applea čitav svoj život držao je do privatnosti, a u tom stilu je i pokopan. Obitelj Jobs nije planirala nikakvu javnu svečanost u čast Steveu. 

Ipak, čelnici tvrtke Apple su odmah nakon Jobsove smrti izvijestili svoje zaposlenike kako će uskoro na svečanosti proslaviti Jobsov iznimni život i doprinos svijetu. Pozvali su sve koji mu žele odati počast da to naprave putem e-maila koji je otvoren isključivo u čast Steveu Jobsu. 

Američki mediji iz poštovanja prema obitelji Stevea Jobsa u petak nisu izvijestili vrijeme ni mjesto sprovoda, ali su se na Twitteru pojavljivale različite informacije o pogrebu, javlja Daily Mail.

Osnivač Applea preminuo je 5. listopada nakon duge borbe s rakom gušterače i rakom jetre. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • laivy 10.10.2011.

    ne znam zašto ga toliko dižu u zvijezde kad baš i nisu svi izumu njegovi malo je krao ideje od drugih pa ih dorađivao i to uz svoj tim ljudi eksperata nije sam u tome a sad svi samo njemu odaju priznanje

  • NemamPosao 08.10.2011.

    Zbogom Steve. Zauvijek u srcima.

  • 08.10.2011.

    Šteta za cjeli svjet,jer je otišao veliki vizionar i mozak elektronike i multimedije........ Počivao u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare