To je to što me zanima!

Osnovali su novu stranku, za predsjednika izabrali Ž. Sačića

Zagreb: Sačić je rekao kako im je cilj na predstojeće izbore izaći kao relevantna politička snaga koja će u ime domoljuba predstaviti onu šutljivu hrvatsku većinu
Vidi originalni članak

Nova politička stranka Akcija za bolju Hrvatsku osnovana je u subotu u hotelu International, a za predsjednika su izabrali Željka Sačića, piše Tportal. Sačić je rekao kako im je cilj na predstojeće izbore izaći kao relevantna politička snaga koja će u ime hrvatskih domoljuba predstaviti onu šutljivu hrvatsku većinu nasuprot vladajućem HDZ-u i Kukuriku koaliciji. Stranka za sada ima preko 1000 članova, a na skupštini u subotu ih je bilo 189. Sačić je i pozvao građane da u nedjelju u 13 sati dođu na prosvjed na splitskoj Rivi.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.  

Idi na 24sata

Komentari 106

  • starikonj 02.05.2011.

    Znaci u stranci Vas ima oko 500. Respektabilno, nema sto. Na izborima ocekujte 1 promil ne 1%. Nemojte toliko stisati misa, mogao bi vas uhvatiti grc.

  • antonijo 02.05.2011.

    Mozda bi bilo pametno pocet sa ovim, jer ionako svi sto su u vladi saboru i ostalm strankama ne vrijede nista. Glup narod sto im slijepo vjeruje, pa zato nece se puno izgubit ako ovaj nesto pokusa mozda cak i krene nabolje ovako opet iste kokosi u saboru i vladi makar pobijedijo i SDP.

  • marsonia 02.05.2011.

    sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare