To je to što me zanima!

Osnovnoškolac udario kolegu šakom u glavu i slomio šaku

Knin: Jedan je učenik osnovne škole šakom u glavu udario drugog učenika. Udareni dječak je lakše ozlijeđen, a napadač teže. Naime, pri udaranju slomio je kosti šake
Vidi originalni članak

Ispred osnovne škole u Kninu za vrijeme odmora posvađala su se i potukla dvojica učenika, dječaka mlađih od 14 godina. Policija je izvijestila kako je u petak oko 16.40 sati jedan učenik šakom u glavu udario drugog učenika. Sukob je izbio zbog ranijih nesuglasica. 

Zanimljivo je da je udareni učenik lakše ozlijeđen, a napadač teže. Pri udaranju je polomio kosti šake. Osim prijeloma, zaradio je i kaznenu prijava za kazneno djelo nanošenja tjelesne ozljede. U interesu zaštite djece, policija krije sve detalje, pa čak i o kojoj se školi radi.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • shaddy697 03.11.2012.

    Šta je švabo tražia to je i dobia

  • skoda2000 22.04.2012.

    I baš ste vi morali stavit knin... koliko se dijece svaki dan potuče pa nikom ništa, ali morali su novinari stavit baš KNIN da bi ga popljuvali... i ako niste znali prva kninska škola (oš domovinske zahvalnosti) je 3. po veličinu u cijeloj hrvatskoj, a ako i dodamo drugu broj učenika bude puuuno veći, pa se i to jedanput moralo dogodit. A kad bi to bilo kao i u drugim gradovima tukli bi se svaki dan. Ja se ne sijećam kad se netko zadnji put tuka u ovoj školi. I ovdje je policija intervenirala zato što su udaljeni od škole niti 50m (ali doslovno provjerite ako ne vjerujete)

  • LovroIvančević 22.04.2012.

    Ovaj šta se ''branio'' je ustvari napadač koji je htio glumit papčinu :P <3 ja sam bio tamo ovaj ga je rignuo direkt u facu pa svatko bi popizdio.. i ovaj šta je slomio šaku nije ništa kriv nego se samo branio NEMATE POJMA!!! nepišite gluposti kad neznate šta pišete ;) <3<3<3<3<3<3<3<3

Komentiraj...
Vidi sve komentare