To je to što me zanima!

Doletio iz Kabula u Britaniju, saznali da je na crnoj listi

Sky je prenio da je viši dužnosnik granične policije rekao zastupnicima da je pet osoba s crne liste pokušalo napustiti Afganistan uz britansku pomoć i da su četiri zaustavljene
Vidi originalni članak

Osoba s crne liste kojoj je bilo zabranjen ulazak u Veliku Britaniju vojnim je avionom doletjela iz Afganistana u tu zemlju u sklopu evakuacije s kabulskog aerodroma, izvijestio je Sky News u ponedjeljak.

Neidentificirana osoba doletjela je u Birmingham u središnju Englesku, prenio je Sky. Nema detalja o tome što se s njome dogodilo.

"U Afganistanu je bilo ljudi koji predstavljaju ozbiljnju prijetnju nacionalnoj i javnoj sigurnosti", rekao je glasnogovornik vlade.

"Iz toga razloga vlada provodi detaljne provjere kako bi se spriječilo da u Britaniju uđu oni za koje se sumnja da su militanti ili da predstavljaju sigurnosnu prijetnju", dodao je.

Sky je prenio da je viši dužnosnik granične policije rekao zastupnicima da je pet osoba s crne liste pokušalo napustiti Afganistan uz britansku pomoć i da su četiri zaustavljene. Peta osoba se uspjela probiti do Birminghama, rekao je on.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dalibor0704 24.08.2021.

    U onim avionima iz Afganistana se doselilo na zapad oko 1700 Talibana i sličnih terorista. Dovoljno su bogati da mogu dobro falsificirati dokumente.

  • zagorska puntarica opet 24.08.2021.

    Ma ni moguce... jel bu ih HR velikodusna zela sebi?

  • verjandir 24.08.2021.

    Bude i nama Radman dopeljal zanimaciju valjda misli da nam je dosadno .Nije nam dosta kaj smo specijalci u preživljavanju sa sve večim cjenama i malim prihodima već nam treba da nas neko sa sekirom i nožem naganja po ulicama ili ovi školovaniji koju bombu postavit tak da se podsjetimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare