To je to što me zanima!

Ostaci žara s roštilja izazvali su požar? Izgorjela je baraka...

Tri vatrogasna vozila i jedna autocisterna s deset vatrogasaca pohitali su u nedjelju oko 15.30 ugasiti požar barake u Zvonimirovoj ulici, nedaleko Elektrotehničke škole
Vidi originalni članak

Tri vatrogasna vozila i jedna autocisterna s deset vatrogasaca pohitali su u nedjelju oko 15.30 ugasiti požar barake u Zvonimirovoj ulici, nedaleko riječke Elektrotehničke škole.

- Radi se o vrtnoj baraci od oko dvadesetak kvadrata. Nešto prije požara stanovnici obližnje stambene zgrade roštiljali su u vrtu ispred zgrade pa pretpostavljamo da je vjerojatno ostalo nešto žara od roštilja, koji je potom uzrokovao požar - pretpostavio je voditelj smjene JVP Rijeka.

Požar je ugašen vrlo brzo no cjelokupno dogašavanje trajalo je oko pola sata jer je baraka bila puna svega i svačega te pretrpana daskama pa su vatrogasci napustili zgarište tek kada su se uvjerili da su počistili svaki trag žeravice.

Iako su prvotne informacije ukazivale na to da je požar izbio u obližnjoj Elektrotehničkoj školi u kojoj je prošle godine u travnju isti podmetnut nakon provala i krađe imenika i dokumentacije, to se pokazalo netočnim.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JerkoKC 13.06.2016.

    A nije to baraka od nesuđenog ministra?

  • Potep 13.06.2016.

    Uz struju, plin, laser i mikrovalne oni koriste drveni ugljen, katastrofa

  • Plavusa 13 Pink G 12.06.2016.

    Pored sve one kise danas uspjelo im je i pozar izazvat.Svasta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare