To je to što me zanima!

'Ostajem u EP-u do veljače dok ne postanem predsjednik RH...'

Ovdje se radilo u unaprijed smišljenom igrokazu, cijelu priču u EU vode Francuska i Njemačka. Mi nemamo EU kakvu bismo trebali imati, da smo svi jednaki, rekao je Kolakušić...
Vidi originalni članak

Paralelno sa summitom europskih čelnika u Bruxellesu, u Europski parlament  u Strasbourgu su po prvi puta sjeli zastupnici devetog saziva, među njima i 11 hrvastkih predstavnika.

- Ovdje se radilo u unaprijed smišljenom igrokazu, a na kraju dolazimo do onoga da cijelu priču u EU vode Francuska i Njemačka. Mi nemamo EU kakvu bismo trebali imati, da smo svi jednaki - rekao je Mislav Kolakušić za RTL Danas. Komentirao je i spominjanje Plenkovića kao navodnog kandidata za neku od funkcija.

- To je bio marketinški potez. Nemam favorita od ovih kandidata. Drže se strogo pravila jer to njima odgovara. Slika Europe se u potpunosti mijenja. Nezavisni klub ima 57 zastupnika. Plenković je sudjelovao u igrokazu koji mu je trebao podignuti rejting - tvrdi Kolakušić.

Na pitanje do kada ostaje u EP-u, odgovara:

- Dok u veljači ne budem izabran za predsjednika države. Početkom listopada će biti objavljen moj program. Zasad se samo najavljuju kandidati. Isticanje kandidature šest mjeseci prije izbora je smiješno - zaključio je Kolakušić.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • nori 🖖 03.07.2019.

    Psihijatrijski pregled kandidata !?

  • DarioČulina 03.07.2019.

    Hvala bogu pa ovaj Kolakušić nikad neće postati predsjednik. On je več sad pročitana knjiga.

  • Usora1 03.07.2019.

    bojim se da je ovaj postao zivi primjerak iracionalne osobe....volio bi cuti sto ce govoriti i sto ce sa njim biti ako mu se neka od namjera ne ostvare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare