To je to što me zanima!

Ostala bez novčanika u dućanu, pa joj na bankomatima ukrao desetke tisuća kuna s računa

Nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju žene i otuđio joj novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem, a potom s raznih bankomata podizao novac. Oštetio ju je za nekoliko desetaka tisuća kuna
Vidi originalni članak

Pulska policija dobila je dojavu 70-godišnje žene da je ostala bez novčanika dok je jučer oko 10 sati isprobavala odjeću u dućanima u trgovačkom centru u Puli.

Nepoznati počinitelj iskoristio je njenu nepažnju i otuđio joj novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem, a potom je s raznih bankomata podizao novac, čime ju je oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija intenzivno traga za drskim lopovom. 

Obzirom da je tijekom turističke sezone problematika krađa nešto izraženija, policija upozorava građane da  pripaze na svoje stvari jer je dovoljna i mala neopreznost da netko postane žrtvom  krađe kao u ovom slučaju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lini 18.07.2020.

    Onda su joj u novčaniku pisali i pinovi,jna žalost..Nije je niko educira da ne ostavlja pin ....

  • toma789 17.07.2020.

    ako se ne varam svaki bankomat ima kameru, tako da se može provjeriti tko je makar nosio masku

  • Selo_malo 17.07.2020.

    Ima se, meže se...Da netko meni drpi bankovnu karticu i pokuša dignuti sa nje lovu, mene bi bilo sram. Na displayu bankomata bi pisalo: Nedozvoljena upotreba bankomata

Komentiraj...
Vidi sve komentare